Iedere 4 tot 5 jaar stelt het CVD een nieuwe strategische koers op. Dit is een plan waarin we afspreken wat we de komende jaren willen verbeteren, veranderen en bereiken. Ook wij stellen onszelf dus doelen.

Het nieuwe plan voor 2021 – 2025 is samen met medewerkers en cliënten gemaakt. Het plan heet ‘Perspectief op thuis’. Het CVD vindt dat ieder mens een veilig en stabiel thuis verdient. Een plek waar je niet alleen woont, maar waar je je ook echt thuis voelt. Bijvoorbeeld doordat je grip hebt op problemen en je geldzaken. Soms is daar professionele ondersteuning bij nodig. Onze kracht is het bieden van die ondersteuning. Wij geloven erin dat iedereen talenten heeft. Vanuit die gedachte zal het CVD de komende jaren werken.

Wat verandert er voor jou? De komende tijd nog niet zo veel. In het plan staat dat we in de toekomst ook medewerkers zoeken die gespecialiseerd zijn in iets anders dan de begeleiders. Bijvoorbeeld in opvoeding of psychologie. Zo kunnen ze van elkaar leren en kunnen we je nóg beter helpen. Ook gaan we werken volgens duidelijke routes en begeleidingspaden. Zo weet je als cliënt  wat je kunt verwachten van het CVD en wanneer. En je weet ook wat er van jou verwacht wordt.

We laten het je uiteraard op tijd weten wanneer er voor jou iets verandert.