Huisregels en gedragsregels

We willen een fijne, veilige omgeving zijn voor iedereen die met ons te maken heeft. Daarom hebben we regels over hoe we met elkaar en onze woon- en opvanglocaties omgaan. 

Huisregels

We willen dat iedereen die op een woon- of opvanglocatie is, zich zo veilig en prettig mogelijk voelt. Daarom willen we dat je met respect omgaat met mensen en spullen. En willen we dat zij met respect omgaan met jou en jouw spullen. Elke gast of bewoner van onze woon- of opvanglocaties, zet een handtekening onder de huisregels en zegt hiermee de regels te volgen. De huisregels zijn voor elke locatie anders. Je ontvangt ze daar. 

Naast de huisregels, volg je de uitleg en regels van begeleiders. Is er een uitzondering nodig omdat je je niet aan een regel wil of kunt houden? Dit mag alleen met toestemming van de begeleider die dienst heeft op dat moment.

Gedragsregels

Iedereen is welkom bij CVD. Het maakt niet welke achtergrond je hebt, en ook met psychische problemen of een verslaving kunnen we jou helpen. We willen dat iedereen zichzelf kan zijn en dat iedereen zich zo veilig mogelijk kan voelen bij anderen. Daarom volgt iedereen bij CVD de gedragsregels. Dit geldt voor cliënten, begeleiders en bezoekers.

Download hier de CVD gedragsregels

Houdt iemand zich niet aan de regels?

Maak je iets vervelends mee? Of ben je niet tevreden over een van onze diensten?

!Help, ik heb vanavond geen slaapplek!
Samen op weg naar thuis
Keurmerken