Nieuwsberichten

Wat gebeurt er in en rondom CVD? Hier vind je nieuwsberichten over onze hulp, samenwerkingen en meer.

7 juni 2024

Gisteren droeg Inez Basten voor één dag haar stokje over aan Givenchy (15 jaar) als onderdeel van JINC Baas van Morgen.

Er is geen betere manier om kinderen te inspireren het beste uit zichzelf te halen dan door ze een dag de touwtjes in handen te geven. Daarom hadden we een inspirerend programma voor haar samengesteld.

‘s Ochtends werd Givenchy opgehaald bij haar school en genoten we van een ontbijt in het Excelsior Stadion. Na het ontbijt gingen we naar het hoofdkantoor van CVD. Na een rondleiding en kennismaking met de medewerkers ging Givenchy aan de slag met het ontwikkelen van een kinderkrant met de afdeling communicatie. Ze leidde het communicatieoverleg en mocht meebeslissen over onder andere de nieuwe pennen en het presenteren van de kinderkrant.

We sloten de dag af met een softijsje met CVD-sprinkels. "Het leukste van de dag vond ik het ontwerpen en de inhoud bedenken voor de kinderkrant. Ik ben enorm verwend vandaag," zei Givenchy.

Het was een geweldige ervaring om te zien hoe Givenchy deze kans met beide handen aangreep en straalde in haar rol als 'Baas van Morgen'. Wij zijn ontzettend trots op haar en kijken uit naar wat de toekomst voor haar in petto heeft!

!Help, ik heb vanavond geen slaapplek!
Samen op weg naar thuis
Keurmerken