Nieuwsberichten

Wat gebeurt er in en rondom CVD? Hier vind je nieuwsberichten over onze hulp, samenwerkingen en meer.

5 juni 2023

Agelopen vrijdag heeft de alliantie Tante Sjaar een stadstour georganiseerd voor de Rotterdamse raadsleden. Tijdens de tour in de De Wende hebben de raadsleden kennisgemaakt met de zorg en dienstverlening van alliantiepartners van Antes, Stichting Humanitas, CVD en de Hoop.

De Wende is een goed voorbeeld van een integrale samenwerking van de alliantiepartners en partners en bewoners uit de wijk. De alliantie Tante Sjaar bestaat uit 14 organisaties die zich inzetten voor betere kansen, gezondheid en welbevinden voor Rotterdammers in een kwetsbare positie.

Met de stadstour biedt de alliantie de raadsleden de mogelijkheid goed kennis te nemen van de praktijk en hierover samen het gesprek aan te gaan. Dit leidde tot mooie en interessante gesprekken en een afspraak voor een volgende stadstour. De tour werd afgesloten door wethouder Ronald Buijt en leden van de alliantie met een lunch.

Bedankt Richard Moti, Tjalling Vonk, Theo Coskun, Shirley Noordermeer, Tom Breedveld, Vera Nuijens, Larissa Vlieger en Naoufal Akhatab voor de mooie gesprekken en jullie komst!

!Help, ik heb vanavond geen slaapplek!
Samen op weg naar thuis
Keurmerken