Op dinsdag 3 juli heeft CVD Talentrijk weer certificaten uitgereikt aan een tweede groep enthousiaste vrouwen die graag actiever willen deelnemen aan de maatschappij.

De vrouwen hebben zich in twaalf weken ontwikkeld op het gebied van o.a. assertiviteit, bewust worden van kwaliteiten, zelfbeeld, budgettering en het maken van een ontwikkelplan op weg naar scholing, vrijwilligerswerk of werk. Trainers Rabia Bouchtaoui en Rachida Taheri zijn trots op het succes van deze vrouwen, waarvan één een betaalde baan heeft en anderen allemaal gaan starten met het verrichten van vrijwilligerswerk.

Na twee succesvolle trainingen start CVD Talentrijk op dinsdag 4 september met de derde en laatste training van dit jaar. Tijdens deze training van drie maanden gaan de deelnemers in een informele sfeer op zoek naar hun talenten. Onder begeleiding van een coach brengen ze hun kwaliteiten, belemmeringen en  kennis in kaart. Vervolgens gaan de deelnemers hun kwaliteiten in de praktijk brengen en verder ontwikkelen door het verrichten van vrijwilligerswerk en kennismaken met diverse organisaties in hun wijk.

‘Talentrijk’ is toegankelijk voor vrouwen die woonachtig zijn in de gemeente Rotterdam. De training duurt 12 weken, verdeeld over 2 dagdelen en vindt plaats op ons hoofdkantoor Glashaven 42.
Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan dit  project.  

Voor informatie of aanmeldingen kunt u contact opnemen met Rachida Taheri: .