Maak je plannen voor Charlois waar

Je zit boordevol ideeën om Charlois nog leuker, mooier of socialer te maken. Je hebt al een plan en vraagt je af hoe nu verder: bij wie moet je zijn? Welke vergunningen en andere criteria gelden? Hoe kom je aan geld om jouw plannen waar te maken? Hoe schrijf je eigenlijk een goed plan om je ideeën aan anderen te pitchen?

Deze en andere vragen kun je stellen tijdens de inspiratieavond “Maak je plannen voor Charlois waar!” op donderdagavond 23 mei 2019 in Huis van de Wijk Carnisse. Je kunt er kennismaken met fondsen en uitvinden welke subsidiemogelijkheden er bestaan om jouw project of plan te verwezenlijken. Maar je vindt er ook interessante contacten en mogelijke samenwerkingspartners. Natuurlijk is er ook tijd om met elkaar in gesprek te gaan onder het genot van een drankje. Vergeet daarom niet om je plan mee te nemen naar deze bijeenkomst.

Wanneer: donderdag 23 mei 2019
Tijdstip: 19:30 – 22:00 uur (inloop vanaf 19:00 uur)
Waar: Huis van de Wijk Carnisse, Texelsestraat 18

Aanmelden
Om logistieke redenen is het belangrijk dat bezoekers zich vooraf aanmelden via https://tinyurl.com/y6onr2o7.

Partners
Deze avond wordt mogelijk gemaakt dankzij de inzet van Dock Charlois Actief, CVD Vrijwilligerswerk en Mantelzorg, Gebiedscommissie en Wijkcomités Charlois, VSBfondsDeltaport DonatiefondsSpareSpace, Gemeente RotterdamOpzoomer Mee & BewonersideeCultuurscout Charlois en Rotterdammersvoorelkaar.