Kerst is bij uitstek een moment om gezellig samen kalkoen te eten aan een feestelijke tafel, met cadeautjes onder de kerstboom en een onbezorgde tijd met familie en vrienden. Zulke feestdagen zijn echter geen vanzelfsprekendheid voor de zieke kinderen in het Sophia Kinderziekenhuis. Ook voor de Rotterdamse dak- en thuislozen is een dak boven je hoofd helemaal niet zo logisch.

Het einde van een roerig jaar is een mooi moment om aan je medemens te denken en je steentje bij te dragen. Na een donatie ter viering van het 3e lustrum van IMAP Netherlands in 2020, besloot het overname advieskantoor hun steun aan de Rotterdamse horeca, de daklozen en het Sophia Kinderziekenhuis te continueren.
Jan-Pieter Borst, partner IMAP Netherlands: “Wij tellen onze zegeningen met de positieve ontwikkelingen in onze branche. Voor veel, door de lockdown getroffen horeca ondernemers, is deze periode echter niet zo vreugdevol. Graag brengen wij een lichtpuntje. Wij dragen de Qalkoenen actie, in combinatie met de donatie aan de Rotterdamse dak- en thuislozen, ook dit jaar weer een warm hart toe en willen daarnaast het zorgpersoneel een klein geluksmomentje bezorgen. Het zorgpersoneel dat zich het vuur uit de sloffen rent krijgt van ons een gebaar van dank in de vorm van een ChocoladeDNA truffel, zodat deze medewerkers in de hectiek van vandaag de dag ook een momentje voor zichzelf hebben. Als bedrijf met haar wieg en hart in Rotterdam èn als bedrijfsvriend van de Stichting Vrienden van Sophia wensen wij iedereen een veelbelovend nieuwjaar met veel mooie momenten”.

Vorig jaar ontving het CVD 15 kalkoenen van IMAP, deze werden verdeeld over 5 locaties van het Centrum Voor Dienstverlening. “Het was echt een succes! Onze cliënten hebben vorig jaar hele leuke dagen gehad met dit lekkere eten! Deze donatie bezorgt onze cliënten een warme kerst en een gevoel van thuis” aldus Kenedy da Silva van het CVD.

Jan-Pieter Borst IMAP Netherlands overhandigt Qalkoen aan Kenedy da Silva – kok bij CVD de Nok

 

Jan-Pieter Borst IMAP Netherlands overhandigt ChocolaDNA aan Annelies Bloem – Manager Sophia TV & Evenementen

Annelies Blom – Kenedy da Silva – Jan-Pieter Borst

 

Qalkoen
Qalkoen is een initiatief dat in 2020 in het leven is geroepen om zo veel mogelijk mensen een fijne jaarwisseling te bezorgen. Vleeschmeester en verschillende lokale horecazaken bundelen hun krachten voor een feestelijk diner met de lekkerste Qalkoenen. “Met de aankoop van het kwaliteitsproduct steun je dus zowel de horeca als de kinderziekenhuizen”, aldus de initiatiefnemers en horecaondernemers Ernst Hoogenboom en Dennis Rens. “Zo creëer je niet alleen een feestgevoel voor jezelf, maar ook voor een familie die het kan gebruiken.” Meer informatie:www.qalkoen.nl

IMAP
IMAP Netherlands is een adviesbureau gespecialiseerd in het aan- en verkopen, financieren en herstructureren van bedrijven. Nuchtere Nederlanders maar óók onderdeel van een sterk internationaal netwerk. Met de ervaring van meer dan 200 succesvolle transacties per jaar, variërend van 5-250 miljoen euro, voorzien wij onze klanten van ondernemend, onpartijdig advies en helpen wij hen met succes bij het behalen van hun doelstellingen.
Wij zijn een onafhankelijke organisatie met kantoren in 43 landen. Hierdoor zijn we zeer goed op de hoogte van de lokale omstandigheden, overal ter wereld. Grote kans dus, dat we de toekomstige koper van jouw bedrijf nu al kennen. Meer informatie:www.imap.nl
Foto