Hoe kom je de coronacrisis door?

De coronamaatregelen hebben grote gevolgen, waarschijnlijk ook voor jou. Wat mag je nou wel en wat niet? Wanneer raadpleeg je je huisarts? Wat kan je doen om deze tijd zo goed mogelijk door te komen? We zetten het voor je op een rijtje.

Wat kan je wel en niet doen?
Bekijk deze digitale tool waarin een makkelijke manier wordt uitgelegd wat je wel of juist beter niet kunt doen. Deze tool wordt steeds weer bijgewerkt als de maatregelen veranderen. Je kunt deze tool dus blijven bezoeken.

Contact huisarts
Kan je contact opnemen met je huisarts als je andere klachten hebt? Zeker je kan gewoon je huisarts bellen. In overleg zal de huisarts bepalen of je langs mag komen of het consult via een videogesprek gaat of nog uitgesteld kan worden.
Uiteraard geldt dat je met corona gerelateerde klachten (hoesten, niezen en koorts) altijd contact opneemt met je huisarts.

Dagbesteding
Hoe kan ik invulling geven aan mijn dag? Het is belangrijk om een dagstructuur te hebben. Neem eens een kijkje op de pagina van CVD Thuis voor verschillende handige en leuke tips.

CVD en corona
Via de coronapagina op onze website houden we je op de hoogte van de maatregelen die het CVD in deze coronaperiode hanteert. Ook als het gaat om bezoek van locaties en dergelijke. Hier kan je altijd de laatste informatie vinden.