Baas van Morgen bij het CVD

Op donderdag 23 januari legt Inez Basten, directeur-bestuurder van het Centrum Voor Dienstverlening, haar functie voor 1 dag in handen van de ‘Baas van Morgen’. Yassir, een 16 jarige mavo scholier, zal deze dag ervaren hoe het is om de baas te zijn van het CVD.

Inez: “Cliënten hebben vaak goede ideeën over dingen die op de locatie of bij het CVD verbeterd kunnen worden. Hoe kijkt de Baas van Morgen tegen deze ideeën aan? Jongeren hebben vaak een frisse blik, dus ik laat me verrassen!”

Baas van Morgen
JINC Baas van Morgen biedt op 23 januari aan honderden scholieren uit wijken met een sociaaleconomische achterstand de kans om een dag aan de slag te gaan als nieuwe directeur. Er is geen betere manier om kinderen te inspireren het beste uit zichzelf te halen. Zij hebben dromen en talenten, maar vaak ontbreekt het hen aan een waardevol netwerk, de juiste vaardigheden en kennis over beroepen. Bekijk het filmpje.

Centrum Voor Dienstverlening
Het Centrum Voor Dienstverlening is een maatschappelijke organisatie in Rotterdam met diverse locaties voor (dag/nacht)opvang, verpleging, beschermd en begeleid wonen en zelfstandig wonen met begeleiding. Ook biedt het CVD screening, advies en ondersteuning bij acute psychosociale problemen, algemeen maatschappelijk werk in de wijkteams, schoolmaatschappelijk werk, trainingen en dagbesteding. www.cvd.nl