Vrijwilligerswerk maakt mensen met een beperking zelfstandiger

Op dinsdag 11 februari a.s. is stichting MEE te gast en presenteren ze bij Vrijwilligerswerk Rotterdam het resultaat van twee succesvolle innovatieprojecten, die zij hebben uitgevoerd, waarbij vrijwilligerswerk voor en door  mensen met een beperking centraal staat.

De manifestatie van de projecten ‘Participeren met Niet Aangeboren Hersenletsel Neem de Brug van zorg naar welzijn’ en ‘MEE op Weg’ wordt om 10.00 uur geopend door Korrie Louwes, wethouder Arbeidsmarkt, Hoger Onderwijs, Innovatie en Participatie. Marco Florijn, wethouder Werk, Inkomen, Zorg en Bestuur, sluit de manifestatie ’s middags omstreeks 14.30 uur af.
Op het programma van deze dag staat niet alleen de presentatie van deze twee succesvolle pilots, maar ook geven organisaties als MEE, het Afasiecentrum Rotterdam, de Zonnebloem, de Unie van Vrijwilligers en Vrijwilligerswerk Rotterdam meer inzicht in thema`s als communicatie, niet zichtbare gevolgen van hersenletsel, het vinden van een geschikte vrijwilligersvacature en het belang en plezier van het doen van vrijwilligerswerk.

Wij hopen u op dinsdag 11 februari tussen 10.00 en 15.00 uur te mogen ontvangen bij de Servicebalie van Vrijwilligerswerk Rotterdam, in de hal (rechts achterin) van de Centrale Bibliotheek, Hoogstraat 110 in Rotterdam.

Hier vindt u meer informatie.