Vervulde wensen CVD Wensboom

Wens CVD Havenzicht; Foxsport
De bewoners, cliënten en passanten van CVD Havenzicht kijken regelmatig met elkaar naar een voetbalwedstrijd. Iedereen is enthousiast. Het huidige abonnement wordt waarschijnlijk met nog een jaar verlengd.

Wens CVD de Sleephelling; bezoek Feyenoord wedstrijd
Toen de cheque werd overhandigd was het voetbal seizoen al bijna afgelopen. Nu het nieuwe seizoen weer is gestart zoeken de bewoners van CVD de Sleephelling een leuke wedstrijd uit om naar toe te gaan. Door het daverende succes van Feyenoord, zijn de kaarten voor dit jaar al uitverkocht. Het wordt een wedstrijd in hetbegin van 2017.

Wens CVD de Schuilplaats; een aquarium
Er kwam heel wat meer bij kijken dan de aanschaf van een aquarium en een paar vissen. Het aquarium plaats je immers niet op de grond. De klusjesman werd ingeschakeld, er werd naar de bouwmarkt gereden voor hout. Na een paar uur zagen en timmeren stond er een mooie kast voor het aquarium. Deze werd uit de doos gehaald en er op geplaatst. Nu is het nog wachten op de vissen. Rick is super blij dat zijn wens is uitgekomen.


Wens CVD Emmahuis; talentenjacht met barbecue
Deze wens is nog niet uitgevoerd. Degene die de wens heeft gewonnen is erg druk aan het werk. De begeleider gaat dit verder oppakken en uitwerken.

Wens CVD de Heemraad; dagje Scheveningen 
Op  20 juli bracht een groep met 8 bewoners een bezoek aan Scheveningen. Het fantastische weer zorgde voor een druk bezocht Schevenings strand. Gelukkig vond de groep nog een lekker plekje in de schaduw. Voor degenen die wilden zonnen was er ook ruim gelegenheid. Het water was in het begin wel koud, maar dankzij het ontzettend warme weer wel een fijne afkoeling. Na het zwemmen, wandelen en spelen aan het strand, heeft de club ’s avonds een lekkere maaltijd gegeten bij een restaurant op Scheveningen. Nancy was erg blij dat haar wens is uitgekomen en heeft een erg leuke dag gehad, net als alle andere bewoners.


Wens CVD Boezemdwars; Uitje voor de jonge moeders met hun kinderen speeltuin + picknick 
De aanvrager van de wens is overgeplaatst naar een andere organisatie. Haar oorspronkelijke wens was dat het geld ging naar “het vergeten Kind’. Besloten is om een deelvan het bedrag te doneren aan Stichting het vergeten kind.
Het andere deel is om iets leuks te doen met de moeders en kinderen. Tot op heden is dat nog niet gelukt.

Wens CVD de Nok; Dansworkshops Salsa en Hiphop
Naar aanleiding van de gewonnen wens van Mohammed en Renaldo zijn er twee dansworkshops georganiseerd. We hebben twee studenten van de dansacademie Albeda ingehuurd om de workshops te verzorgen.
Op vrijdag 9 september was de workshop Salsa. Dit was het idee van Renaldo. Hij was erg enthousiast. Er waren vijftien bewoners aanwezig en een ieder deed zijn best om alle pasjes te volgen.

Op vrijdag 16 september was de workshop Hiphop naar het idee van Mohammed. Hier was ook erg veel animo voor. Bij deze workshop waren zeventien bewoners aanwezig die de danspasjes nadeden. Mohammed heeft van het begin tot eind mee gedaan en was aan het eind van de workshop helemaal kapot. Na de workshop hebben we nog van bewoner Marvin een rap optreden gekregen. De bewoners vroegen allemaal wanneer het volgende feestje is om alle geleerde pasjes nog eens over te doen.

Wens CVD Sandelingplein; Barbecue in de tuin
In Juni 2016 stond de wensboom op het Sandelingplein. De gelukkige prijswinnaar was de heer Cete met zijn wens; een barbecue voor bewoners en begeleiders, waarbij ook omwonenden welkom werden geheten. De dag begon al vroeg met inkopen doen bij diverse lokale winkels op en rondom de Beijerlandselaan. Pension CVD de Hille stelde twee grote barbecues beschikbaar en dit alles werd opgeleukt met vrolijk gekleurde tafelkleden. In combinatie met een heerlijke nazomer zon heerste er een gezellige sfeer. De opkomst was groot. Bijna alle bewoners en begeleiders waren aanwezig. Het nagerecht bestond uit verschillende soorten ijs en werd dankbaar ontvangen met het warme weer. De dag werd afgesloten met een lekkere kop koffie gemaakt en geserveerd door de bewoners. Alle betrokkenen kijken terug op een bijzonder leuke activiteit en bedanken deheer Cete nogmaals hartelijk voor het inzenden van deze originele wens!