Uitreiking wensen CVD Wensboom

Bezoek aan een speeltuin met picknick
Denise Kortland, een van de jonge moeders van CVD Boezemdwars, mocht samen met haar zoontje de cheque in ontvangst nemen. Er waren nog vier moeders aanwezig met hun kinderen om dit te vieren. Denise haar oorspronkelijke wens was om alle vergeten kinderen een dag speeltuin met Picknick aan te bieden. Maar om het wat dichterbij het CVD te houden besloot de jury de moeders zelf in het zonnetje te zetten. Plaswijckpark kwam al voorbij en dat zou natuurlijk ergleuk zijn. Denise zal samen met haar begeleider zorgen dat deze wens gauw vervuld zal worden. Het is tenslotte wel zo leuk als het lekker weer is. Voor Denise was het een extra feestelijke dag, want na het ontvangst nemen van haar cheque, ging ze op weg naar de diploma-uitreiking van school.

Dagje Scheveningen

Bij CVD de Heemraad nam Nanci Elias de cheque in ontvangst voor een dagje Scheveningen. Wat een blijdschap dat haar wens vervuld mag worden!

“Een periode ben ik heel veel in Scheveningen geweest, daarom wil ik daar graag nog een keer een bezoek brengen.”

Vol trots sneed ze de heerlijke taart aan, waar ook haar medebewoners van zaten te smullen. Nanci hing twee wensen in de CVD wensboom. Ze wilde graag een reuzenkonijn en een dagje naar Scheveningen, vooral met lekker eten en genieten van de gezelligheid met elkaar. Dat een van de wensen dan ook nog vervuld mag worden is natuurlijk geweldig! Het liefst gaat ze met haar medebewoners als het mooi weer is, zodat ze ook een duik kunnen nemen in de zee.

Uiteraard blikken we graag terug, als de wensen vervuld zijn.