Training Talent Atelier gaat weer van start

In 12 weken (2 dagdelen per week) gaat u actief en praktisch aan de slag in het atelier met het inventariseren van uw wensen; wie bent u en wat wilt u. De training is gericht op het aanpakken en versterken van uw vaardigheden en kwaliteiten op verschillende gebieden zoals motivatie, plannen opstellen, presentatie, sollicitatie en praktisch functioneren. U wordt begeleid en ondersteund in het opstellen en uitvoeren van uw plannen en het inzetten van kwaliteiten en vaardigheden bij een leer-/ werkplek, door het doen van vrijwilligerswerk en/of het verdienen van uw eigen geld.

U hebt bij deze training geïnvesteerd in uw eigen ontwikkeling en inzicht gekregen in uw wensen en talenten en hoe deze in te zetten bij het uitvoeren van uw plannen en behalen van uw doelen. Na afloop van de training bent u beter in staat met belemmeringen om te gaan en problemen aan te pakken. Ook is uw netwerk uitgebreid en verstevigd.

Er zijn geen kosten aan verbonden. Het is wel belangrijk dat je jezelf verstaanbaar kunt maken in het Nederlands en redelijk Nederlands kunt schrijven. 

Locatie: Wijkcentrum de Branding (Kralingen/ Crooswijk).

Interesse en woont u in Rotterdam? Neem dan contact op met Murielle de Lisle en Henk van der Hoek (06 57 34 98 79) van Training & Arbeidsparticipatie.