Hoofdkantoor CVD verhuisd

De ambities om tot een flexibeler inrichtingsconcept te komen én een substantiële besparing te realiseren maakten dat de keuze viel op verhuizing naar de Westblaak 96. Op 13 juli jl. was het zover en namen zo’n 130 medewerkers hun intrek op de vijfde etage van het Thornico gebouw.

De nieuwe kantoorruimte is modern, fris en (door gebruikmaking van de CVD huisstijl) kleurrijk ingericht. Duurzaamheid is in dit nieuwe pand een thema. Van de groene daken en dito parkeergarage (Europa’s grootste groene gevel) tot aan de bekertjes bij het koffiezetapparaat. Om het  thema luister bij te zetten ontving iedere werknemer bij wijze van welkomstcadeau een zogenoemde BOGO (Buy One Give One) hervulbare waterfles. Voor elke verkochte fles gaat er ook een naar een schoolkind in Afrika.

Al snel bleek de nieuwe behuizing tot overwegend positieve reacties van de CVD bewoners te leiden.  De open werkruimtes, verschillende typen overlegruimtes en vrolijke uitstraling werken naast de goede klimaatbeheersing zowel motiverend als inspirerend. Kortom een prettige plek om te werken en om cliënten en relaties te ontvangen.

Benieuwd naar ons nieuwe hoofdkantoor?  Op zaterdag 3 oktober a.s. zetten we van 10.00-14.00 uur de deuren open voor onze relaties, familie en vrienden. U bent van harte welkom!