Onlangs verzorgde de Beauty Bus een ware beautydag bij CVD Havenzicht. Eigenaresse Natasja van Lingen wilde onze cliënten een fijne zorgeloze dag bezorgen. Ze deed dit helemaal op vrijwillige basis.

De recreatieruimte was omgetoverd in een relaxruimte met bijbehorende muziek om te ontspannen. Er was voor wat lekkers gezorgd en de hele sfeer was er één van rust en gezelligheid. In de super relax stoelen kregen onze cliënten een uitgebreide gezichtsverzorging en -massage. De meest drukke cliënten kwamen helemaal tot rust. Waar wij in eerste instantie nog “bang” waren dat dit niet echt iets voor mannen zou zijn, bleek dat wij ons daar geen zorgen over hoefden te maken (blijkt ook op de foto’s).

Aan een speciale tafel konden werden handen en voeten verzorgd, inclusief pedicure behandeling. De dames konden zelfs uit verschillende kleuren nagellak kiezen om hun nagels te laten stralen.

Aan het eind van deze verwendag kreeg iedereen een leuk gevulde goodiebag mee.

De cliënten van alle afdelingen (wonen, verpleegafdeling en nachtopvang) hebben genoten en zijn echt tot rust gekomen. Het is zeer zeker voor herhaling vatbaar; dit gaan wij vaker organiseren!