Teamleider P&O
(32-36 uur per week)

Het Centrum Voor Dienstverlening (CVD) is een maatschappelijke organisatie in Rotterdam met diverse locaties voor (dag/nacht)opvang, verpleging, beschermd en begeleid wonen en zelfstandig wonen met begeleiding. Ook biedt het CVD screening, advies en ondersteuning bij acute psychosociale problemen, algemeen maatschappelijk werk in de wijkteams, schoolmaatschappelijk werk, trainingen en dagbesteding. Wij geloven er in dat ieder mens talenten heeft en dat er soms professionele ondersteuning nodig is om die talenten te kunnen benutten. Onze kracht is het bieden van die ondersteuning. Jaarlijks bereiken wij ruim 5.000 mensen in Rotterdam en omgeving vanuit onze 25 locaties verspreid over heel Rotterdam. Kernwaarden van het CVD zijn: erin geloven, integer zijn, verbinding maken en ontwikkelingsgericht zijn.

Waar ga je werken?
Het CVD hoofdkantoor is jouw standplaats en is gelegen in hartje centrum Rotterdam. Als Teamleider P&O ben je onderdeel van het MT en medeverantwoordelijk voor het P&O beleid in al zijn facetten.

Als Teamleider P&O stuur je het team van personeelsconsulenten en administratief medewerkers aan en ben je contactpersoon naar de externe salarisadministrateur. Je schakelt voortdurend tussen strategie en uitvoering. Je ontwikkelt het strategisch P&O beleid (bijvoorbeeld ten aanzien van strategische personeelsplanning, werving en selectie, verzuim en functiewaardering) en draagt zorg voor de implementatie en evaluatie ervan. Het doel is uiteraard dat de afdeling P&O de primaire processen optimaal ondersteunt. Dat betekent dat je structuur aanbrengt in de werkzaamheden, overzicht houdt over de werkprocessen en daar verbetering in aanbrengt. Je stemt af met de clustermanagers waar behoefte aan is en ondersteunt medewerkers om hun werk zo optimaal mogelijk te kunnen doen. Niet alleen in praktische en uitvoerende zin, maar ook als adviseur en in pro-activiteit. Komend jaar staan in ieder geval de strategische personeelsplanning, het herzien van het functiegebouw, verzuimbeleid en het verder ontwikkelen van het opleidingsbeleid op de agenda. Kortom, je zorgt ervoor dat de afdeling van toegevoegde waarde is en men in het primaire proces blij is met de inbreng en expertise.

Je legt verantwoording af aan de directeur en brengt onderwerpen in het managementteam in als het om strategische P&O-vraagstukken gaat.

Hoe ziet je werkdag eruit?
Er is geen dag hetzelfde. Je hebt een drukke agenda met veel overleggen. Je spreekt je P&O-collega’s regelmatig over uiteenlopende onderwerpen: van mobiliteit tot verzuim, van strategische personeelsplanning tot aanpassingen in beleid waar je een sturende rol in hebt. Je vindt het fijn om te schakelen tussen operationeel en strategisch niveau waarbij je de P&O doelen voor ogen houdt. Elke dag spreek en adviseer je wel een teamleider of heb je een overleg met de directeur of één van de 3 clustermanagers, zodat je weet wat er speelt op bedrijfs- en clusterniveau. Je houdt scherp in de gaten of gemaakte afspraken worden nagekomen. Ondertussen volg je branche- en arbeidsmarkt-ontwikkelingen door aan te schuiven bij een cao overleg van sociaal werk of een themabijeenkomst over ons HR systeem.

Wat breng jij mee?
-een afgeronde HBO(+)opleiding, bij voorkeur richting Human Resources;
-circa 3 tot 5 jaar werkervaring als leidinggevende in een soortgelijke rol;
-strategisch en analytisch inzicht en beleidsmatig sterk;
-actuele kennis op het gebied van HR, wet- en regelgeving;
-procesmatig en planmatig werken;
-uitstekende communicatieve vaardigheden, je weet draagvlak te creëren, kan sterk motiveren en overtuigen;
-je ziet dwarsverbanden en samenhang en bent in staat om proactief te adviseren en focus aan te brengen;
-je bent overtuigend in het schriftelijk en mondeling presenteren van P&O beleidsstukken op verschillende niveaus binnen de organisatie;
-je beschikt over een goed evenwicht tussen zakelijkheid – bevlogenheid;
-je hecht aan zelfreflectie;
-je staat stevig in je schoenen en beweegt je gemakkelijk op alle niveaus binnen de organisatie.

Kortom, als je van bouwen houdt en bereid bent om de handen uit de mouwen te steken, dan ligt hier een mooie kans.

Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van ons aannamebeleid.

Beschik jij over de volgende competenties?
Initiatief, leergierig, resultaatgericht, klantgericht, samenwerken, plannen en organiseren, flexibel, verbindend, stressbestendig en kritisch.

Wij bieden jou:
-een marktconform salaris, inschaling in salarisschaal 10, maximaal € 4.712,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband, afhankelijk van ervaring, opleiding en deskundigheid;
-arbeidsvoorwaarden conform CAO Sociaal Werk, o.a. het Individueel Keuzebudget en eindejaarsuitkering van 8,3%;
-een uitdagende baan waar je veel voldoening uit kunt halen;
-ontwikkelingsmogelijkheden middels je LoopbaanBudget, wat je in overleg kunt besteden aan jouw individuele inzetbaarheid;
-wekelijks vers fruit op het werk.

Ben jij de nieuwe collega die we zoeken?
Stuur dan vandaag nog jouw motivatiebrief en CV per mail o.v.v. vacaturenummer 21.009 naar vacatures@cvd.nl. Reacties ontvangen wij graag vóór 1 maart. Wil je meer informatie over de functie, neem dan contact op met Inez Basten, directeur-bestuurder, tel. 010-2438100.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

OpleidingHBO (+)
Aantal uren32 – 36 uur
LocatieCVD Rotterdam Westblaak
DienstverbandBepaalde tijd
Vacaturenummer21.009