Sociaal Beheerder
(24 – 32 uur per week)

Het Centrum Voor Dienstverlening (CVD) is een maatschappelijke organisatie in Rotterdam en zet zich in voor mensen bij wie het veilige en/of stabiele thuis ontbreekt. Wij begeleiden en ondersteunen hen bij het terugvinden van een (t)huis van waaruit een bestaan opgebouwd kan worden. Het doel is dat cliënten zich naar vermogen kunnen handhaven, ontplooien en actief deelnemen aan het maatschappelijk leven. Het CVD biedt perspectief op thuis!

Wij geloven erin dat ieder mens talenten heeft en dat deze vanuit een stabiele thuisbasis het beste tot ontplooiing komen. De kracht van het CVD hierbij is het bieden van passende professionele begeleiding en ondersteuning. Wij werken krachtgericht, slagvaardig, professioneel én met respect voor iedereen.

Jaarlijks bereiken wij ruim 5.000 mensen in Rotterdam en omgeving vanuit onze 25 locaties. Het CVD heeft circa 500 medewerkers in dienst.

Kernwaarden van het CVD zijn: erin geloven, integer zijn, verbinding maken en ontwikkelingsgericht zijn.

Waar ga je werken?
Je komt te werken op een locatie waarbij het CVD het beheer, toezicht en de begeleiding van bewoners verzorgt. De doelstelling is om cliënten binnen een zo kort mogelijke periode de vaardigheden aan te leren en de basis op orde te krijgen voor doorstroom naar zelfstandige huisvesting.

Hoe ziet een werkdag eruit?
Jouw functie als Sociaal beheerder is gericht op waarborgen van de orde, rust en veiligheid in het pand en zijn bewoners. Je bent aanspreekpunt voor de bewoners, maar onderneemt alleen actie bij crisissituaties. De ambulant begeleider is de casemanager, de pandbegeleider is dagelijks aanwezig voor het oppakken van praktische hulpvragen. Zodra je zorgelijke signalen m.b.t. een cliënt wilt delen, dan is de ambulant begeleider je eerste aanspreekpunt. Alle signalen en ondernomen acties koppel je terug via rapportage. Naast de dagelijkse gang van zaken en de specifieke taken van deze functie, wordt er een actieve deelname van je gevraagd om samen als team de voorziening draaiende te houden. Je zal met name in de middag vanaf 15.00 uur tot 23.00 uur ingezet gaan worden.

Wat breng jij mee?
Je hebt affiniteit met de doelgroep en beschikt over een natuurlijk overwicht en het vermogen om sturend op te treden. Je bent stressbestendig, flexibel en kunt improviseren in o.a. crisissituaties.  Jouw werkervaring heb je opgedaan in het begeleiden van zowel individuen als groepen cliënten. Je bent in staat om zelfstandig de opgedragen werkzaamheden uit te voeren binnen de gestelde richtlijnen. Je bent in het bezit van een gericht MBO-diploma dat is aangevuld met relevante trainingen en/of certificeringen (op het gebied van beveiliging).

Wij bieden jou:
-een bijbehorend salaris, inschaling schaal 4 van de CAO Sociaal Werk, maximaal € 2.832,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband, afhankelijk van ervaring, opleiding en deskundigheid, plus een onregelmatigheidstoeslag;
-een eindejaarsuitkering van 8,3%;
-een goede werksfeer en een ervaren team collega’s;
-een uitdagende baan met toekomstperspectief waar je veel voldoening uit kan halen;
-diverse trainingen (o.a. agressie, BHV) die aangeboden worden door de werkgever om je functie goed uit te kunnen oefenen;
-ontwikkelingsmogelijkheden middels je LoopbaanBudget, wat je in overleg kunt besteden aan jouw individuele inzetbaarheid.

Ben jij de nieuwe collega die we zoeken?
Stuur dan vandaag nog jouw motivatiebrief en CV via onderstaande button, of per mail o.v.v. vacaturenummer 21.060 naar vacatures@cvd.nl.

Procedure
De procedure bestaat uit 2 gesprekken. Zodra je uit de briefselectie ben geselecteerd, nodigen we je uit voor een eerste gesprek. Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van ons aannamebeleid.

Nog vragen?
Wil je meer informatie over de functie, neem dan contact op met Sheena Jansen, Teamleider, tel. 06 36536073.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

OpleidingMBO
Aantal uren24-32 uur
LocatieCVD – Team Hoogvliet
DienstverbandBepaalde tijd
Vacaturenummer21.060