P&O Adviseur

(32 – 36 uur per week)

Het Centrum Voor Dienstverlening (CVD) is een maatschappelijke organisatie in Rotterdam die begeleiding en ondersteuning biedt aan mensen als het veilige en/of stabiele thuis ontbreekt. Wij begeleiden en ondersteunen hen bij het terugvinden van een (t)huis van waaruit een bestaan opgebouwd kan worden. Met als doel dat cliënten zich naar vermogen kunnen handhaven, ontplooien en actief deelnemen aan het maatschappelijk leven. Het CVD biedt perspectief op thuis!

Wij geloven erin dat ieder mens talenten heeft en dat deze vanuit een stabiele thuisbasis het beste tot ontplooiing komen. De kracht van het CVD hierbij is het bieden van passende professionele begeleiding en ondersteuning. Wij werken krachtgericht, slagvaardig, professioneel én met respect voor iedereen.

Jaarlijks bereiken wij ruim 5.000 mensen in Rotterdam en omgeving vanuit onze 25 locaties verspreid over heel Rotterdam. Het CVD heeft 500 medewerkers in dienst.

Kernwaarden van het CVD zijn: erin geloven, integer zijn, verbinding maken en ontwikkelingsgericht zijn.

Het CVD hoofdkantoor is jouw standplaats en is gelegen in hartje Rotterdam. Het P&O team dat jij gaat versterken bestaat uit een collega P&O Adviseur en twee Medewerkers Personeelsadministratie. Je legt verantwoording af aan de Teamleider P&O.

Wat ga je doen als P&O Adviseur?
Als P&O Adviseur ben je samen met het team (mede)verantwoordelijk voor het P&O beleid in al zijn facetten en draag je zorg voor de uitvoering daarvan. Je bent dagelijks bezig met uiteenlopende onderwerpen: Van mobiliteit tot verzuim, van strategische personeelsplanning tot persoonlijke ontwikkeling. Met jouw assertieve houding en kritische blik weet jij onze werkprocessen te optimaliseren en help jij zowel de leidinggevenden als de medewerkers in hun kracht te zetten!

Tijdens jouw werkzaamheden ben je continu aan het schakelen tussen operationeel en beleidsmatig niveau. Een uitdagende rol waarbij geen dag hetzelfde is.

In hoofdlijnen bestaan jouw werkzaamheden uit het adviseren en ondersteunen bij vraagstukken op team- en medewerkersniveau en het ontwikkelen en uitvoeren van P&O beleid. Dit houdt o.a. in dat jij dagelijks met teamleiders in contact bent om hen te ondersteunen en te adviseren. Ook stem je de behoeften van de (cluster)managers af en anticipeer jij daarop. Dit doe je vanuit zowel jouw rol als beleidsmaker, als vanuit jouw operationele en adviserende/coachende rol. Ook zal je met een aantal HR projecten en specifieke thema’s aan de slag gaan, zoals opleiden en ontwikkelen en SROI. Daarnaast zijn jouw eigen ideeën over hoe we het CVD een nóg betere, prettigere en efficiëntere organisatie en werkgever kunnen maken, meer dan welkom!

Kortom, als je van bouwen houdt en bereid bent om de handen uit de mouwen te steken, dan ligt hier een mooie kans!

Wat breng jij mee?
-een afgeronde HBO(+)opleiding, bij voorkeur richting Human Resources;
-circa 3 tot 5 jaar werkervaring in een soortgelijke rol;
-analytisch inzicht en beleidsmatig sterk;
-uitstekende communicatieve vaardigheden; je weet je gemakkelijk op alle niveaus binnen de organisatie te bewegen.

Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van ons aannamebeleid.

Wij bieden jou:
-een betekenisvolle en verantwoordelijke baan waar je met een enthousiast en gezellig team aan de slag gaat met mooie HR uitdagingen;
-een marktconform salaris, inschaling in salarisschaal 8, maximaal € 3.864,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), afhankelijk van ervaring, opleiding en deskundigheid;
-een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vast dienstverband;
-arbeidsvoorwaarden conform CAO Sociaal Werk, o.a. het Individueel Keuzebudget en eindejaarsuitkering van 8,3%;
-een bijdrage aan jouw duurzame inzetbaarheid en werkgeluk door verschillende ontwikkelingsmogelijkheden waaronder een digitale leeromgeving, wekelijks vers fruit op het werk en een dynamische, bruisende organisatie.

Ben jij de nieuwe collega die we zoeken?
Stuur dan vandaag nog jouw motivatiebrief en CV per mail o.v.v. vacaturenummer 21.044 naar vacatures@cvd.nl. Reacties ontvangen wij graag vóór 6 december. Wil je meer informatie over de functie, neem dan contact op met Gerrit Jan Hondelink, telefoonnummer: 010-2438100.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

OpleidingHBO(+)
Aantal uren24-32 uur
LocatieCVD Westblaak
Dienstverband1 jaar, met uitzicht op vast dienstverband
Vacaturenummer21.044