Nachtwaker

( 24-32 uur per week )

Het Centrum Voor Dienstverlening (CVD) is een maatschappelijke organisatie in Rotterdam en zet zich in voor mensen bij wie het veilige en/of stabiele thuis ontbreekt. Wij begeleiden en ondersteunen hen bij het terugvinden van een (t)huis van waaruit een bestaan opgebouwd kan worden. Het doel is dat cliënten zich naar vermogen kunnen handhaven, ontplooien en actief deelnemen aan het maatschappelijk leven. Het CVD biedt perspectief op thuis!

Wij geloven erin dat ieder mens talenten heeft en dat deze vanuit een stabiele thuisbasis het beste tot ontplooiing komen. De kracht van het CVD hierbij is het bieden van passende professionele begeleiding en ondersteuning. Wij werken krachtgericht, slagvaardig, professioneel én met respect voor iedereen.

Jaarlijks bereiken wij ruim 5.000 mensen in Rotterdam en omgeving vanuit onze 25 locaties. Het CVD heeft circa 500 medewerkers in dienst.

Kernwaarden van het CVD zijn: erin geloven, integer zijn, verbinding maken en ontwikkelingsgericht zijn.

Waar ga je werken?
Je komt te werken op het pilot project Room First waarbij het CVD het beheer, toezicht en de begeleiding van bewoners verzorgt. De aanleiding van deze pilot is de sluiting van de huidige bestemming van de locatie behoefte aan doorstroom binnen de maatschappelijke opvang door een toenemend aantal aanmeldingen voor de nachtopvang. De doelstelling is om cliënten zonder huisvesting binnen een zo kort mogelijke periode de vaardigheden aan te leren en de basis op orde te krijgen voor doorstroom naar zelfstandige huisvesting. De locatie is gelegen in het centrum van Rotterdam aan de Henegouwerlaan 85.

Wat breng jij mee?
Je hebt affiniteit met de doelgroep. Je hebt een natuurlijk overwicht en het vermogen om sturend op te treden. Je hebt een gerichte Mbo-opleiding, maar wij denken ook bijvoorbeeld aan studenten HBO-MW/SPH, WO-gedragswetenschapper. Verder heb je kennis van de richtlijnen ten aanzien van veiligheid en hygiëne. In persoonlijke contacten gedraag je je correct en weet je precies hoe te handelen in onvoorziene situaties. Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een onderdeel van ons aannamebeleid.

Beschik jij over de volgende competenties?
Initiatief, ontwikkelingsgericht, omgevingsbewust, integriteit, stressbestendigheid, optreden, flexibiliteit, samenwerken.

Wij bieden jou:

  • een marktconform salaris: inschaling is in salarisschaal 3, maximaal € 2.614,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband, afhankelijk van ervaring, opleiding en deskundigheid;
  • arbeidsvoorwaarden conform CAO Sociaal Werk, o.a. het Individueel Keuzebudget en eindejaarsuitkering van 8,3%;
  • een goede werksfeer en een enthousiast team;
  • een uitdagende baan waar je veel voldoening uit kunt halen;
  • volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen middels je LoopbaanBudget wat je in overleg kunt besteden aan jouw individuele inzetbaarheid;
  • het ‘beweeg mee met het CVD’ programma, o.a. workshops, fruitwater en wekelijks vers fruit op het werk.

Ben jij de nieuwe collega die we zoeken?
Stuur dan vandaag nog jouw motivatiebrief en CV o.v.v. vacaturenummer 22.037  per e-mail naar vacatures@cvd.nl! Reacties ontvangen wij uiterlijk 22 augustus 2022.

Procedure
De procedure bestaat uit 2 gesprekken. Zodra je uit de briefselectie bent geselecteerd, nodigen we je uit voor een eerste gesprek. Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van ons aannamebeleid.

Nog vragen?
Wil je meer informatie over de functie, neem dan contact op met Ailine Morais Andrade, Teamleider, tel. 06-24558681.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

OpleidingMBO
Aantal uren24-32 uur
LocatieCVD Room First
Dienstverband Jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband
Vacaturenummer22.037