Huishoudelijk medewerker (24-36 uur)

Het Centrum Voor Dienstverlening (CVD) is een maatschappelijke organisatie in Rotterdam en zet zich in voor mensen bij wie het veilige en/of stabiele thuis ontbreekt. Wij begeleiden en ondersteunen hen bij het terugvinden van een (t)huis van waaruit een bestaan opgebouwd kan worden. Het doel is dat cliënten zich naar vermogen kunnen handhaven, ontplooien en actief deelnemen aan het maatschappelijk leven. Het CVD biedt perspectief op thuis!

Wij geloven erin dat ieder mens talenten heeft en dat deze vanuit een stabiele thuisbasis het beste tot ontplooiing komen. De kracht van het CVD hierbij is het bieden van passende professionele begeleiding en ondersteuning. Wij werken krachtgericht, slagvaardig, professioneel én met respect voor iedereen.
Jaarlijks bereiken wij ruim 5.000 mensen in Rotterdam en omgeving vanuit onze 25 locaties. Het CVD heeft circa 500 medewerkers in dienst.

Kernwaarden van het CVD zijn: erin geloven, integer zijn, verbinding maken en ontwikkelingsgericht zijn.

Waar ga je werken?
Om cliënten op te vangen en te begeleiden heeft het CVD de beschikking over verschillende locaties verspreid over de gehele regio Rotterdam-Rijnmond. De huishoudelijk medewerkers houden deze locaties schoon.
Wij verwachten van jou dat je flexibel inzetbaar bent op onze locaties in Rotterdam, maar houden zoveel mogelijk rekening met je voorkeurslocatie.

Wat zijn je werkzaamheden?
Ben jij de professionele en behulpzame huishoudelijk medewerker die de schouders eronder zet en voor wie ordelijk en hygiënisch werken van nature komt? Ben jij die frisse wind met een positieve instelling die in kansen en mogelijkheden denkt en die vooral gedreven is om voor onze collega’s en bewoners een zo schoon en optimaal mogelijk omgeving te creëren? Dan zoeken we jou!

De belangrijkste taken die er op je wachten:

 • Je draagt zorg voor het schoonhouden van de sanitaire ruimtes, gangen, trappenhuizen en kantoren.
 • Je houdt de werkvoorraad van schoonmaakmiddelen bij en zorgt dat alles schoon en gebruiksklaar staat; Als de voorraad moet worden aangevuld verzorg je zelf de bestelling bij onze leverancier.
 • Je hebt een signalerende functie als er gebreken in het pand zijn; vervolgens meldt je deze gebreken aan de gebouwbeheerder.

De locaties van het CVD zijn 24 uur per dag geopend. Werkzaamheden kunnen, overdag, op alle dagen van de week, inclusief het weekend, plaatsvinden.

Wat breng jij mee?

 • Je hebt affiniteit met huishoudelijke werkzaamheden en met onze doelgroep;
 • Je bent flexibel inzetbaar over de verschillende locaties; ook ben je bereid in te vallen bij ziekte en/of vakantie;
 • Je kunt duidelijk, vriendelijk en begripvol communiceren met onze bewoners en collega’s;
 • Je bent gastvrij, behulpzaam en kunt goed zelfstandig werken;
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;

Wij bieden jou:

 • Deze functie is ingedeeld in schaal 1, maximaal € 2.319,- bruto per maand, bij een fulltime dienstverband, afhankelijk van ervaring en kennis, indien er wordt gewerkt in het weekend ontvang je ook een onregelmatigheidstoeslag;
 • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Sociaal Werk, o.a. een eindejaarsuitkering van 8,3%, het Individueel Keuzebudget, fietsplan, volledige reiskostenvergoeding tot 40 km (21 cent per km);
 • Een bijdrage aan jouw duurzame inzetbaarheid en werkgeluk door verschillende ontwikkelingsmogelijkheden, wekelijks vers fruit op het werk en volop ruimte voor eigen initiatief.

Ben jij de nieuwe collega die we zoeken?
Stuur dan vandaag nog jouw motivatiebrief en CV op. Dit kun je doen door direct te solliciteren via onderstaande knop!

Nog vragen?
Neem dan gerust even contact op met Rio van Santen 06-14849437. Hij kan jou alles vertellen over het team en de werkzaamheden. Of neem een kijkje op onze website www.cvd.nl.

Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een onderdeel van ons aannamebeleid.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Aantal uren36 uur
LocatieDiverse locaties regio Rotterdam-Rijnmond
DienstverbandJaarcontract met uitzicht op vast dienstverband
Vacaturenummer22.066