Begeleider MBO+ (24 – 32 uur per week)

Het Centrum Voor Dienstverlening (CVD) is een maatschappelijke organisatie in Rotterdam met diverse locaties voor (dag/nacht)opvang, verpleging, beschermd en begeleid wonen en zelfstandig wonen met begeleiding. Ook biedt het CVD screening, advies en ondersteuning bij acute psychosociale problemen, algemeen maatschappelijk werk in de wijkteams, schoolmaatschappelijk werk, trainingen en dagbesteding. Wij geloven er in dat ieder mens talenten heeft en dat er soms professionele ondersteuning nodig is om die talenten te kunnen benutten. Onze kracht is het bieden van die ondersteuning. Jaarlijks bereiken wij ruim 5.000 mensen in Rotterdam en omgeving vanuit onze 25 locaties verspreid over heel Rotterdam. Kernwaarden van het CVD zijn: er in geloven, integer zijn, verbinding maken en ontwikkelingsgericht zijn.

Waar ga je werken?
CVD Noorderkanaalweg is een nachtopvangvoorziening voor 35 dak- en thuislozen ouder dan 23 jaar. Voor deze nachtopvang zijn wij op zoek naar groepsbegeleiders. Op deze locatie komen cliënten op doorverwijzing van de nachtopvangvoorziening: CVD de Hille. De groep kan wisselen van samenstelling, maar het gaat over het algemeen om een rustige en zelfstandige groep cliënten. De locatie is gevestigd tussen de stadsdelen Bergpolder en Liskwartier en in de buurt van Blijdorp.

Wij zijn op zoek naar een begeleider MBO+ voor de begeleiding van cliënten met een arrangement. De Noorderkanaalweg gaat dagelijks (7 dagen per week) om 17:00 uur open. Werktijden zijn van 17:00 uur tot 23:30 uur.

Noorderkanaalweg in Coronatijd
Ook op de Noorderkanaalweg houden wij ons aan de richtlijnen van RIVM. Tijdens dit Corona tijdperk, wat nog loopt, is CVD Noorderkanaalweg ook voor haar bewoners dagopvang.

Hoe ziet een werkdag eruit?
Tijdens je dienst, dit kan ook vroeg in de avond of af en toe in het weekend zijn, ben je verantwoordelijk voor de begeleiding van cliënten met een arrangement. Zij kunnen verblijven in de dagopvang of nachtopvang. Ook kan het zijn dat je bij het startmentoraat diensten draait. Deze diensten zijn gericht op het “basis op orde” bij cliënten die nieuw zijn ingestroomd bij de nachtopvang.

Je draagt zorg voor de inhoudelijke begeleiding vanuit het ondersteuningsplan, deze kan gericht zijn op financiën, woonvaardigheden, psychosociale ondersteuning etc. Je werkt nauw samen met je collega’s van het arrangemententeam, het startmentoraat en de groepsbegeleiders. Je draagt ook samen met hen bij aan een positieve sfeer op de groep.

Samenwerken met externe partijen, zoals bv bewindvoering en behandelaar, hoort ook bij je werkzaamheden, en vanzelfsprekend moeten er duidelijke rapportages gemaakt worden in ons clientregistratiesysteem (Myneva).

Wat breng jij mee?
Je bent in het bezit van een relevant MBO diploma en je hebt een HBO denkniveau, of je bent bezig met een relevante HBO opleiding (zoals social work).

Je bent prima in staat om zelfstandig en in teamverband te werken. Om goed de doelgroep te kunnen begeleiden heb jij goede sociale vaardigheden in huis (o.a. tact, geduld, respect en daadkracht). Menselijk, professioneel en integer zijn de drijvende krachten achter jouw handelen in contact met cliënten.

Beschik jij over de volgende competenties?
Initiatief; resultaatgericht; klantgericht; integriteit; stressbestendigheid; flexibiliteit en samenwerken.

Wij bieden jou:

  • Een goed salaris: inschaling is in salarisschaal 7, maximaal € 3.494,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband, afhankelijk van ervaring, opleiding en deskundigheid.
  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Sociaal Werk, o.a. het Individueel Keuzebudget en
    eindejaarsuitkering van 8,3%;
  • Een goede werksfeer en een enthousiast team;
  • Een uitdagende baan met toekomstperspectief waar je veel voldoening uit kan halen;
  • Diverse trainingen (o.a. agressie, BHV) die aangeboden worden door de werkgever om je functie goed uit te kunnen oefenen;
  • Volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen middels je LoopbaanBudget wat je in overleg kunt besteden aan jouw individuele inzetbaarheid;
  • Wekelijks vers fruit op het werk.

Ben jij de nieuwe collega die we zoeken?
Stuur dan vandaag nog jouw motivatiebrief en CV o.v.v. vacaturenummer 20.048 per email naar vacatures@cvd.nl!

Nog vragen?
Wil je meer informatie, dan kun je contact opnemen op tel. 010 – 486 6625. Voor meer informatie over het CVD kan je ook een kijkje nemen op onze website www.cvd.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

OpleidingMBO-HBO
Aantal uren24 – 32 uur
LocatieCVD Noorderkanaalweg
DienstverbandTijdelijk
Vacaturenummer20.048