Begeleider MBO Dagopvang

(28- 32 uur per week)

Het Centrum Voor Dienstverlening (CVD) is een maatschappelijke organisatie in Rotterdam die begeleiding en ondersteuning biedt aan mensen als het veilige en/of stabiele thuis ontbreekt. Wij begeleiden en ondersteunen hen bij het terugvinden van een (t)huis van waaruit een bestaan opgebouwd kan worden. Met als doel dat cliënten zich naar vermogen kunnen handhaven, ontplooien en actief deelnemen aan het maatschappelijk leven. Het CVD biedt perspectief op thuis!

Wij geloven erin dat ieder mens talenten heeft en dat deze vanuit een stabiele thuisbasis het beste tot ontplooiing komen. De kracht van het CVD hierbij is het bieden van passende professionele begeleiding en ondersteuning. Wij werken krachtgericht, slagvaardig, professioneel én met respect voor iedereen.

Jaarlijks bereiken wij ruim 5.000 mensen in Rotterdam en omgeving vanuit onze 25 locaties verspreid over heel Rotterdam. Het CVD heeft 500 medewerkers in dienst.

Kernwaarden van het CVD zijn: erin geloven, integer zijn, verbinding maken en ontwikkelingsgericht zijn.

Waar ga je werken?
CVD Havenzicht is een laagdrempelige opvangvoorziening voor Rotterdammers, ouder dan 23 jaar, die van het Rotterdamse Centraal Onthaal loket hiervoor toestemming hebben gekregen.

CVD Havenzicht is de nachtopvang locatie gevestigd in het stadsdeel Kralingen-Crooswijk. Het heeft naast de dag/nachtopvang ook een verpleegafdeling en een beschermde woonvoorziening, waar je zijdelings mee te maken hebt. Op de locatie is sinds mei 2020 een dagopvang geopend. Samen met je collega’s ga jij deze dagopvang verder vormgeven. Bij Havenzicht werken zo’n 55 gedreven medewerkers.

 Hoe ziet een werkdag eruit?
Je start je dag om 07.00 uur op Havenzicht. Je krijgt een overdracht van je collega’s van de nachtdienst. Je wekt de passanten, sluit de slaapzalen af en voorziet de passanten beneden in de zaal van een ontbijt. Na het ontbijt heb je een koffiemomentje met de groep passanten, bespreek je wat er leeft en speel je hier zo mogelijk op in. Na de lunch organiseer je ‘s middags een groepsbijeenkomst waar passanten zich voor hebben ingeschreven, met als thema ‘schulden’.  Na deze bijeenkomst voer je samen met de werkbegeleider een gedragsbespreking met een passant die eerder geschorst is. Je stemt met je collega af wie er wat rapporteert en registreert. Om 14.45 uur komen jouw collega’s van de avonddienst en verzorg je een overdracht aan hen. Omdat je in roosterdienst werkt, kan het ook incidenteel voorkomen dat je een avonddienst draait.

Wat breng jij mee?
Je bent in het bezit van een relevant MBO diploma en hebt kennis opgedaan van de doelgroep dak- en thuislozen. Je bent prima in staat om zelfstandig en in teamverband te werken. Om goed de doelgroep te kunnen begeleiden heb jij goede sociale vaardigheden in huis (o.a. tact, geduld, respect en daadkracht). Menselijk, professioneel en integer zijn de drijvende krachten achter jouw handelen in contact met cliënten. Je houdt van aanpakken en organiseren, je bent creatief en wilt graag een beetje pionieren.

Beschik jij over de volgende competenties?
Initiatief; resultaatgericht; klantgericht; integriteit; creativiteit; stressbestendigheid; flexibiliteit en samenwerken.

Wij bieden jou:
-een goed salaris: inschaling is in salarisschaal 6, maximaal € 3.279,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband, afhankelijk van ervaring, opleiding en deskundigheid;
-arbeidsvoorwaarden conform CAO Sociaal Werk;
-een eindejaarsuitkering van 8,3%;
-een goede werksfeer en een enthousiast team collega’s;
-een uitdagende baan met toekomstperspectief waar je veel voldoening uit kan halen;
-diverse trainingen (o.a. agressie, BHV) die aangeboden worden door de werkgever om je functie goed uit te kunnen oefenen;
-ontwikkelingsmogelijkheden middels je LoopbaanBudget, wat je in overleg kunt besteden aan jouw individuele inzetbaarheid.

Ben jij de nieuwe collega die we zoeken?
Stuur dan vandaag nog jouw motivatiebrief en CV o.v.v. vacaturenummer 21.046  per email naar vacatures@cvd.nl!

Procedure:
De procedure bestaat uit 2 gesprekken. Zodra je uit de briefselectie ben geselecteerd, nodigen we je uit voor een eerste gesprek. Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van ons aannamebeleid.

Nog vragen?
Neem dan gerust even contact op met Lieke Winterswijk, Teamleider,
tel. 010- 4147160.  Voor meer informatie over het CVD kan je ook een kijkje op onze website www.cvd.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

OpleidingMBO
Aantal uren28-32 uur
LocatieCVD Havenzicht
DienstverbandBepaalde tijd
Vacaturenummer21.046