Wil jij er ‘zijn’ voor onze patiënten? Wij zijn op zoek naar

Zorgvrijwilligers

Het Centrum Voor Dienstverlening (CVD) is een maatschappelijke organisatie in Rotterdam met diverse locaties voor (dag/nacht)opvang, verpleging, beschermd en begeleid wonen en zelfstandig wonen met begeleiding. Ook biedt het CVD screening, advies en ondersteuning bij acute psychosociale problemen, algemeen maatschappelijk werk in de wijkteams, schoolmaatschappelijk werk, trainingen en dagbesteding. Wij geloven er in dat ieder mens talenten heeft en dat er soms professionele ondersteuning nodig is om die talenten te kunnen benutten. Onze kracht is het bieden van die ondersteuning. Jaarlijks bereiken wij ruim 5.000 mensen in Rotterdam en omgeving vanuit onze 25 locaties verspreid over heel Rotterdam. Kernwaarden van het CVD zijn: er in geloven, integer zijn, verbinding maken en ontwikkelingsgericht zijn.

Waar ga je aan de slag?

Je gaat aan de slag op de herstel- en verpleegafdeling of de afdeling wonen van onze locatie CVD Havenzicht, gevestigd in Kralingen. Door de coronamaatregelen brengen de patiënten veel tijd op hun kamer door.

Hoe ziet je dag eruit?
Donna is vrijwilligster op de herstel- en verpleegafdeling van CVD Havenzicht. Zij deelt haar ervaring. “gewoon er ‘zijn’ voor de patiënten is zo waardevol” Lees de ervaring van Donna

Wat zijn je taken?

  • de etenskar vullen, oven bedienen, koffie en thee klaar zetten;
  • patiënten voorzien van eten en drinken;
  • langs de kamers gaan en de mensen een luisterend oor bieden.

Wat vragen wij?

  • een open mind;
  • interesse in mensen;
  • een achtergrond in de zorg is fijn maar niet noodzakelijk;
  • je vindt het fijn om een belangrijke bijdrage te leveren in het ondersteunen van de verpleegkundigen en begeleiders op de afdeling.

Wat bieden wij?

Het gaat het hier om vrijwillige inzet. Maar we bieden wel een kleine vrijwilligersvergoeding en een vergoeding voor je reiskosten.

Spreekt deze vacature je aan? Wil jij je inzetten voor de medemens? Twijfel niet! Wij kunnen jouw hulp goed gebruiken, samen staan we sterk!

Kenmerk20.002
Affiniteit metzorg en werken met mensen
Aantal urenIn overleg
LocatieCVD Havenzicht – Rotterdam Kralingen