Wil jij er ‘zijn’ voor onze patiënten? Wij zijn op zoek naar

Zorgvrijwilligers

Het Centrum voor Dienstverlening (CVD) is een grote maatschappelijke dienstverlenende organisatie (ruim 500 medewerkers) en staat in het hart van de Rotterdamse samenleving. Wij geloven er in dat elke Rotterdammer talenten heeft en dat er soms professionele ondersteuning nodig is om die talenten te kunnen benutten. Onze kracht is het bieden van die ondersteuning! Jaarlijks bereiken wij ruim 25.000 Rotterdammers vanuit meer dan 25 locaties verspreid over heel Rotterdam. De kernwaarden van het CVD zijn: erin geloven, integer zijn, verbinding maken en ontwikkelingsgericht zijn.

Waar ga je aan de slag?

Je gaat aan de slag op de herstel- en verpleegafdeling van onze locatie CVD Havenzicht, gevestigd in Kralingen. Door de coronamaatregelen brengen de patiënten veel tijd op hun kamer door.

Hoe ziet je dag eruit?
Donna is vrijwilligster op de herstel- en verpleegafdeling van CVD Havenzicht. Zij deelt haar ervaring. “gewoon er ‘zijn’ voor de patiënten is zo waardevol” Lees de ervaring van Donna

Wat zijn je taken?

  • de etenskar vullen, oven bedienen, koffie en thee klaar zetten;
  • patiënten voorzien van eten en drinken;
  • langs de kamers gaan en de mensen een luisterend oor bieden.

Wat vragen wij?

  • een open mind;
  • interesse in mensen;
  • een achtergrond in de zorg is fijn maar niet noodzakelijk;
  • je vindt het fijn om een belangrijke bijdrage te leveren in het ondersteunen van de verpleegkundigen op de afdeling.

Wat bieden wij?

Het gaat het hier om vrijwillige inzet. Maar we bieden wel een kleine vrijwilligersvergoeding en een vergoeding voor je reiskosten.

Spreekt deze vacature je aan? Wil jij je inzetten voor de medemens? Twijfel niet! Wij kunnen jouw hulp goed gebruiken! Samen staan we sterk!

Kenmerk20.002
Affiniteit metzorg en werken met mensen
Aantal urenIn overleg
LocatieCVD Havenzicht – Rotterdam Kralingen