Trainingen en cursussen

Wij hebben een divers aanbod van cursussen en trainingen.

Training en participatie heeft verschillende trainingen voor als je een WMO arrangement hebt. Sommige trainingen kunnen ook gevolgd worden zonder WMO arrangement.

Terwijl Schoolmaatschappelijk Werk trainingen heeft voor opvoedende ouders of jongeren.

Bij CVD Thuis vind u verschillende tips op het gebied van geld, eten, leven en wonen.

Aanbod Training en Participatie

CVD Training en Participatie biedt diverse trainingen voor cliënten. Deze trainingen hebben als belangrijkste doel: het ondersteunen van cliënten op hun weg naar zelfredzaamheid.

Er zijn korte trainingen die gericht zijn op het opdoen van vaardigheden. De lange trainingen zijn gericht op zingeving, veerkracht en zelfvertrouwen.

CVD Thuis

Training en Participatie start met een online aanbod voor cliënten. Het aanbod heeft als doel hen te ondersteunen en te begeleiden naar passende participatie. De trainingen zijn zeer geschikt om doelen uit een arrangement te bereiken. Ze richten zich op de eigen regie en het leervermogen van de cliënt.

CVD Schoolmaatschappelijk Werk

Schoolmaatschappelijk Werk heeft trainingen die op de scholen, waarmee een samenwerking is,  worden aangeboden. Daarnaast zijn er ook trainingen speciaal voor opvoedende ouders of jongeren die aan zichzelf willen werken.

© 2014-2020 Centrum Voor Dienstverlening