Trainingen en cursussen

Het CVD heeft een breed aanbod trainingen en cursussen zowel voor professionals, vrijwilligers, mantelzorgers als ook voor cliënten.

Wat betekent het Coronavirus voor uw cursus of training?

Update 24/3/2020

Door de aangescherpte maatregelen van het kabinet om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan,  zijn wij genoodzaakt per direct al onze cursussen en trainingen, in ieder geval tot 1 juni, te annuleren. Het gaat hierbij om:

  • de trainingen aangeboden door CVD Training en Arbeidsparticipatie
  • de cursussen en trainingen van CVD Vrijwilligerswerk en Mantelzorg

Alle deelnemers zullen we hierover persoonlijk informeren. Heeft u nog vragen neem dan contact met ons op. Het is nu nog niet bekend of de geannuleerde trainingen en cursussen op een later moment worden aangeboden. Zodra hier meer over bekend is, nemen wij uiteraard contact met u op.

Wij vertrouwen op uw begrip.

Aanbod Vrijwilligerswerk en Mantelzorg

De juiste kennis draagt bij aan het plezier van de bezigheden van vrijwilligers en mantelzorgers. Voor het vergroten van die kennis bieden wij een gevarieerd aanbod, van de training budgetteren tot taaltrainingen en van de cursus leidinggeven aan vrijwilligers tot workshops voor mantelzorgers.

Aanbod Training en Arbeidsparticipatie

Het trainingsaanbod van het CVD voor cliënten heeft als doel hen te ondersteunen en te begeleiden naar passende (arbeids)participatie. De trainingen zijn zeer geschikt om doelen uit een arrangement te bereiken. Ze richten zich op de eigen regie en het leervermogen van de cliënt.

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen

© 2014-2018 Centrum Voor Dienstverlening