Portier
(32 uur per week)

Het Centrum Voor Dienstverlening (CVD) is een maatschappelijke organisatie in Rotterdam met diverse locaties voor (dag/nacht)opvang, verpleging, beschermd en begeleid wonen en zelfstandig wonen met begeleiding. Ook biedt het CVD screening, advies en ondersteuning bij acute psychosociale problemen, algemeen maatschappelijk werk in de wijkteams, schoolmaatschappelijk werk, trainingen en dagbesteding. Wij geloven er in dat ieder mens talenten heeft en dat er soms professionele ondersteuning nodig is om die talenten te kunnen benutten. Onze kracht is het bieden van die ondersteuning. Jaarlijks bereiken wij ruim 5.000 mensen in Rotterdam en omgeving vanuit onze 25 locaties verspreid over heel Rotterdam. Kernwaarden van het CVD zijn: er in geloven, integer zijn, verbinding maken en ontwikkelingsgericht zijn.

Waar ga je werken?
CVD Havenzicht is een voorziening waarin verschillende functies zijn ondergebracht. Naast een nachtopvang voor (dakloze) Rotterdammers voor maximaal zes maanden, is in het pand een beschermde woonvoorziening gehuisvest voor 17 Rotterdammers die 24 uur zorg en begeleiding nodig hebben. De derde functie binnen CVD Havenzicht is de Herstel- & Verpleegafdeling. Hier kunnen 20 (dakloze) Rotterdammers opgenomen worden die naast ernstige lichamelijke klachten vaak ook kampen met psychiatrische klachten en verslaving.

Hoe ziet een werkdag eruit?
Tijdens de dienst (nachtdiensten met een mogelijkheid voor avond of dagdiensten) ben je verantwoordelijk voor en houd je zicht op wat er gebeurt binnen de locatie. Je werkt samen met collega’s aan een prettige en veilige sfeer. Je draagt zorg voor de orde, rust en veiligheid binnen de voorziening en het naleven van de veiligheidsvoorschriften en huisregels, Daarnaast houd je het toezicht op het gebruik van het gebouw en de inventarisgoederen. Ook werk je samen met de begeleiders van het begeleidingsteam. Naast de veiligheidswerkzaamheden, zijn er ook diverse administratieve taken.

Wat breng jij mee?
Je bent in het bezit van een VMBO diploma, je hebt kennis opgedaan op het gebied van beveiliging en je hebt affiniteit met de doelgroep dak- en thuislozen. Ook heb je kennis van de richtlijnen ten aanzien van veiligheid, beveiliging en hygiëne. Je bent prima in staat om zelfstandig en in teamverband te werken. Om de veiligheid van de cliënten en collega’s te waarborgen heb jij goede sociale vaardigheden in huis (o.a. tact, geduld, respect en daadkracht). Menselijk, professioneel, service-gericht en integer zijn de drijvende krachten achter jouw handelen in contact met cliënten. Tevens ben je in bezit van een geldig BHV diploma.

Beschik jij over de volgende competenties?
Initiatief; leergierig; resultaatgericht; integriteit; stressbestendigheid; flexibiliteit en samenwerken.

Wij bieden jou:
-Een goed salaris: inschaling is in salarisschaal 3, maximaal € 2.550,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband, afhankelijk van ervaring, opleiding en deskundigheid;
-Arbeidsvoorwaarden conform CAO Sociaal Werk;
-Een eindejaarsuitkering van 8,3%;
-Een fijne werksfeer en een enthousiast team collega’s;
-Een boeiende baan waar je veel voldoening uit kan halen;
-Ontwikkelingsmogelijkheden middels je Loopbaanbudget (LBB), wat je in overleg kunt besteden aan jouw individuele inzetbaarheid;

Ben jij de nieuwe collega die we zoeken?
Stuur dan vandaag nog jouw motivatiebrief en CV o.v.v. vacaturenummer 21.018 per e-mail naar vacatures@cvd.nl! 

Nog vragen?
Voor meer informatie over het CVD kan je ook een kijkje nemen op onze website www.cvd.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

OpleidingVMBO
Aantal uren32 uur
LocatieCVD Havenzicht
DienstverbandBepaalde tijd
Vacaturenummer21.018