P&O Medewerker

(32 – 36 uur per week)

Het Centrum Voor Dienstverlening (CVD) is een maatschappelijke organisatie in Rotterdam en zet zich in voor mensen bij wie het veilige en/of stabiele thuis ontbreekt. Wij begeleiden en ondersteunen hen bij het terugvinden van een (t)huis van waaruit een bestaan opgebouwd kan worden. Het doel is dat cliënten zich naar vermogen kunnen handhaven, ontplooien en actief deelnemen aan het maatschappelijk leven. Het CVD biedt hen een perspectief op thuis!

Wij geloven erin dat ieder mens talenten heeft en dat deze vanuit een stabiele thuisbasis het beste tot ontplooiing komen. De kracht van het CVD hierbij is het bieden van passende professionele begeleiding en ondersteuning. Wij werken krachtgericht, slagvaardig, professioneel én met respect voor iedereen.

Jaarlijks bereiken wij ruim 5.000 mensen in Rotterdam en omgeving vanuit onze 26 locaties. Het CVD heeft circa 500 medewerkers in dienst.

Kernwaarden van het CVD zijn: erin geloven, integer zijn, verbinding maken en ontwikkelingsgericht zijn.

Het CVD hoofdkantoor is jouw standplaats en is gelegen in hartje Rotterdam (Westblaak). Het P&O team dat jij gaat versterken bestaat uit twee collega P&O Adviseurs, een Verzuimcoördinator, drie P&O Medewerkers, een Functioneel Applicatie Beheerder voor het personeel informatie systeem en twee Medewerkers Planning. Je legt verantwoording af aan de Teamleider P&O.

Wat ga je doen als P&O Medewerker?
Als P&O Medewerker ben je samen met je directe collega’s in het P&O team verantwoordelijk voor het uitvoeren van het personeelsbeleid van het CVD. Dat personeelsbeleid kent vele facetten: van instroom, recruitment, onboarding, training en opleiding, transfers, beoordelingen, mobiliteit, salariëring, verzuim, verlof tot en met uitstroom.

Het is een zeer afwisselende baan met veel verschillende contacten met de verschillende collega’s van het P&O team, maar ook heb je veel contacten buiten het P&O team met collega’s van alle 26 locaties.

Samen met je directe collega’s voer je de personeelsadministratie uit en kom je met voorstellen om dat zo efficiënt mogelijk te doen. Daarvoor werk je ook nauw samen met de Functioneel Applicatie Beheerder van het personeel informatie systeem (AFAS), die deel uitmaakt van het P&O team. Verder werk je nauw samen met de P&O adviseurs, die namens P&O het contact met de 26 locaties onderhouden en betrokken zijn bij het ontwikkelen van het personeelsbeleid.

Je hebt een grote vrijheid in thuiswerken of op kantoor werken. We hebben 1 dag in de week, dat het P&O team elkaar op kantoor treft en bijpraat en maar voor de rest is er ruimte voor persoonlijke voorkeuren om wat meer thuis of juist wat meer op kantoor te werken. En dat geldt ook voor de werktijden.

Kortom, als je graag in een organisatie werkt, die sociaal zeer bewogen is, als je van bouwen houdt en bereid bent om de handen uit de mouwen te steken, dan ligt hier een mooie kans!

Wat breng jij mee?

  • HBO werk- en denkniveau;
  • bij voorkeur werkervaring in een soortgelijke rol en/of opleiding in personeelsadministratie;
  • nauwkeurig en administratief sterk;
  • sterk in samenwerken.

Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een verplicht onderdeel van ons aannamebeleid.

Wij bieden jou:

  • een betekenisvolle en verantwoordelijke baan, waarin je veel voor je collega’s kunt betekenen;
  • samenwerken met enthousiaste en betrokken collega’s;
  • een marktconform salaris, inschaling in salarisschaal 6, maximaal € 3.467,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), afhankelijk van ervaring, opleiding en deskundigheid;
  • een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vast dienstverband;
  • arbeidsvoorwaarden conform CAO Sociaal Werk, o.a. het Individueel Keuzebudget en eindejaarsuitkering van 8,3%; volledige reiskostenvergoeding tot 40 km (21 cent per km);
  • een bijdrage aan jouw duurzame inzetbaarheid en werkgeluk door verschillende ontwikkelingsmogelijkheden waaronder een digitale leeromgeving en wekelijks vers fruit op het werk.

Ben jij de nieuwe collega die we zoeken?
Stuur dan vandaag nog jouw motivatiebrief en CV per mail o.v.v. vacaturenummer 23.014 naar . Reacties ontvangen wij graag zo snel mogelijk. Wil je meer informatie over de functie, neem dan contact op met Gerrit Jan Hondelink, telefoonnummer: 010-2438100.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

OpleidingHBO
Aantal uren32 – 36 uur
LocatieCVD Westblaak
DienstverbandJaarcontract, met uitzicht op vast dienstverband.
Vacaturenummer23.014