P&O Medewerker

(32 – 36 uur per week)

Het Centrum Voor Dienstverlening (CVD) is een maatschappelijke organisatie in Rotterdam en zet zich in voor mensen bij wie het veilige en/of stabiele thuis ontbreekt. Wij begeleiden en ondersteunen hen bij het terugvinden van een (t)huis van waaruit een bestaan opgebouwd kan worden. Het doel is dat cliënten zich naar vermogen kunnen handhaven, ontplooien en actief deelnemen aan het maatschappelijk leven. Het CVD biedt hen een perspectief op thuis!

Wij geloven erin dat ieder mens talenten heeft en dat deze vanuit een stabiele thuisbasis het beste tot ontplooiing komen. De kracht van het CVD hierbij is het bieden van passende professionele begeleiding en ondersteuning. Wij werken krachtgericht, slagvaardig, professioneel én met respect voor iedereen.

Jaarlijks bereiken wij ruim 5.000 mensen in Rotterdam en omgeving vanuit onze 26 locaties. Het CVD heeft circa 500 medewerkers in dienst.

Kernwaarden van het CVD zijn: erin geloven, integer zijn, verbinding maken en ontwikkelingsgericht zijn.

Bekijk hier het filmpje over het CVD!

Het CVD hoofdkantoor is jouw standplaats en is gelegen in hartje Rotterdam (Westblaak). Het P&O team dat jij gaat versterken bestaat uit twee collega P&O adviseurs en twee P&O medewerkers, een Functioneel Applicatie Beheerder en twee medewerkers Planning. Je legt verantwoording af aan de Teamleider P&O.

Wat ga je doen als P&O Medewerker?
Als P&O Medewerker ben je samen met je directe collega’s in het P&O team verantwoordelijk voor het uitvoeren van het personeelsbeleid van het CVD. Dat personeelsbeleid kent vele facetten: van instroom, recruitment, onboarding, training en opleiding, transfers, beoordelingen, mobiliteit, salariëring, verzuim, verlof tot en met uitstroom.

Het is een zeer afwisselende baan met veel contacten binnen het P&O team; ook heb je veel contacten met de collega’s van alle 26 locaties.

Samen met je directe collega’s voer je de personeels- en salarisadministratie en kom je met voorstellen om dat zo efficiënt mogelijk te doen. Je werkt nauw samen met de Functioneel Applicatie Beheerder van het personeel informatie systeem (AFAS) en het externe salaris administratie kantoor.

Op dit moment wordt er veelal thuis gewerkt conform het beleid van de overheid. In de periode daarna, wanneer de huidige restricties versoepeld worden,  voorzien wij een situatie, dat je gemiddeld 50% thuis werkt en 50% op kantoor, maar in overleg is er ruimte voor persoonlijke voorkeuren.

Kortom, als je graag in een organisatie werkt die sociaal zeer bewogen is, als je van bouwen houdt en bereid bent om de handen uit de mouwen te steken, dan ligt hier een mooie kans!

Wat breng jij mee?
– Je hebt HBO werk- en denkniveau;
– Je hebt bij voorkeur een afgeronde opleiding in de richting van HRM of vergelijkbaar en hebt minimaal 2 jaar aantoonbare en relevante werkervaring;
— Het is een pré als je al ervaring hebt met het AFAS HRM Systeem;
– Je bent nauwkeurig en administratief sterk;
– Je bent sterk in samenwerken.

Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een verplicht onderdeel van ons aannamebeleid.

Wij bieden jou:
– Een betekenisvolle en verantwoordelijke baan, waarin je veel voor je collega’s kunt betekenen;
– Samenwerken met enthousiaste en betrokken collega’s;
– Een marktconform salaris, inschaling in salarisschaal 6, maximaal € 3.361,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), afhankelijk van ervaring, opleiding en deskundigheid;
– Een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vast dienstverband;
– Arbeidsvoorwaarden conform CAO Sociaal Werk, o.a. het Individueel Keuzebudget en eindejaarsuitkering van 8,3%;
– Een bijdrage aan jouw duurzame inzetbaarheid en werkgeluk door verschillende ontwikkelingsmogelijkheden waaronder een digitale leeromgeving en wekelijks vers fruit op het werk.

Ben jij de nieuwe collega die we zoeken?
Stuur dan vandaag nog jouw motivatiebrief en CV per mail o.v.v. vacaturenummer 21.061 naar vacatures@cvd.nl. Reacties ontvangen wij graag zo snel mogelijk. Wil je meer informatie over de functie, neem dan contact op met Gerrit Jan Hondelink, telefoonnummer: 010-2438100.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

OpleidingHBO werk- en denkniveau
Aantal uren32 – 36 uur
LocatieCVD Westblaak
DienstverbandBepaalde tijd, met uitzicht op een vast dienstverband
Vacaturenummer21.061