Maatschappelijk Werker Crisisdienst  (32 uur per week)

Het Centrum Voor Dienstverlening (CVD) is een maatschappelijke organisatie in Rotterdam en zet zich in voor mensen bij wie het veilige en/of stabiele thuis ontbreekt. Wij begeleiden en ondersteunen hen bij het terugvinden van een (t)huis van waaruit een bestaan opgebouwd kan worden. Het doel is dat cliënten zich naar vermogen kunnen handhaven, ontplooien en actief deelnemen aan het maatschappelijk leven. Het CVD biedt perspectief op thuis!

Wij geloven erin dat ieder mens talenten heeft en dat deze vanuit een stabiele thuisbasis het beste tot ontplooiing komen. De kracht van het CVD hierbij is het bieden van passende professionele begeleiding en ondersteuning. Wij werken krachtgericht, slagvaardig, professioneel én met respect voor iedereen.

Jaarlijks bereiken wij ruim 5.000 mensen in Rotterdam en omgeving vanuit onze 25 locaties. Het CVD heeft circa 500 medewerkers in dienst.

Kernwaarden van het CVD zijn: erin geloven, integer zijn, verbinding maken en ontwikkelingsgericht zijn.

Waar ga je werken?
De Crisisdienst is onderdeel van het Centrum voor Dienstverlening (CVD). De Crisisdienst heeft onder meer als taak het screenen bij een tijdelijk huisverbod en biedt tevens kortdurende hulpverlening aan mensen die te maken hebben gehad met huiselijk geweld. Verder intervenieert de Crisisdienst tijdens crisissen op het gebied van diverse ingrijpende gebeurtenissen (zoals getuige ongeluk, overval, seksueel geweld etc.) Sinds intreding van WvGGZ  bij het opleggen van de crisismaatregel verzorgt de Crisisdienst Hoorplicht bij de cliënten.

Hoe ziet een werkdag eruit?
Geen werkdag is hetzelfde bij de Crisisdienst. Je kunt opgeroepen worden door netwerkpartners, zoals politie, ziekenhuis, zorgaanbieders en scholen. Je kunt ook intern ingezet worden voor crisisinterventies zoals traumatische incidenten bij medewerkers. Wij zijn 24/7 bereikbaar om psychosociale hulpverlening aan te bieden bij volwassenen. Wij werken samen met het Centrum Seksueel Geweld, waar wij ook trainingen en workshops volgen. Het meldpunt crisiscentrum geeft alle meldingen door, waaronder ook de straatintimidatie, waar wij een adviserende rol hebben. Zo nodig bieden wij acute hulpverlening. Het is een uitdagende en leerzame functie waar je te maken hebt met meerdere netwerkpartners, in verschillende crisissituaties.
Dagdiensten kunnen vanuit kantoor worden gedaan, maar ook vanuit thuis. Avond -en nachtdiensten worden van huis uit gedaan.

Wat breng jij mee?
Je hebt een afgeronde opleiding HBO en kennis van en ervaring met crisisinterventies. Je bent flexibel inzetbaar tijdens en buiten kantoortijden en in het weekend. Voor het uitvoeren van de functie is het belangrijk dat je woonachtig bent in Rotterdam of directe omgeving en binnen 30 minuten overal in Rotterdam en directe omgeving ter plaatse kunt zijn. Hiervoor ben je in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer. Je kunt goed zelfstandig werken, maar kunt ook je collega’s ondersteunen en samenwerken. Je beschikt over een outreachende attitude en hebt een pioniersgeest; verder ben je stressbestendig, analytisch en communicatief sterk (mondeling en schriftelijk).

Beschik jij over de volgende competenties?
Initiatief; leergierig; resultaatgericht; integer; stressbestendig; flexibel en samenwerken.

Wij bieden jou:
-een goed salaris: inschaling is in salarisschaal 9, maximaal € 4.358,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband, afhankelijk van ervaring, opleiding en deskundigheid;
-arbeidsvoorwaarden conform CAO Sociaal Werk;
-daarnaast bieden we een bereikbaarheidsvergoeding als vaste maandelijkse toelage;
-een eindejaarsuitkering van 8,3%;
-een goede werksfeer;
-een uitdagende baan met toekomstperspectief waar je veel voldoening uit kan halen;
-volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen middels je LoopbaanBudget wat je in overleg kunt besteden aan jouw individuele inzetbaarheid;
-aandacht voor vitaliteit, o.a. door workshops, fruitwater en wekelijks vers fruit op het werk;
-een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een onderdeel van ons aannamebeleid.

Ben jij de nieuwe collega die we zoeken?
Stuur dan vandaag maar uiterlijk vóór 30 juni aanstaande nog jouw motivatiebrief en CV o.v.v. vacaturenummer 22.017 per email naar vacatures@cvd.nl!

Nog vragen?
Neem dan gerust even contact op met Marina Kanjir, Teamleider, tel. 06-24725383. Marina kan jou alles vertellen over de Crisisdienst. Of neem een kijkje op onze website www.cvd.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

OpleidingHBO
Aantal uren32 uur
LocatieCVD Crisisdienst
Dienstverband1 jaar, met uitzicht op vast dienstverband
Vacaturenummer22.017