Huishoudelijk medewerker
(25,50 uur)

Het Centrum Voor Dienstverlening (CVD) is een maatschappelijke organisatie in Rotterdam met diverse locaties voor (dag/nacht)opvang, verpleging, beschermd en begeleid wonen en zelfstandig wonen met begeleiding. Ook biedt het CVD screening, advies en ondersteuning bij acute psychosociale problemen, algemeen maatschappelijk werk in de wijkteams, schoolmaatschappelijk werk, trainingen en dagbesteding. Wij geloven er in dat ieder mens talenten heeft en dat er soms professionele ondersteuning nodig is om die talenten te kunnen benutten. Onze kracht is het bieden van die ondersteuning. Jaarlijks bereiken wij ruim 5.000 mensen in Rotterdam en omgeving vanuit onze 25 locaties verspreid over heel Rotterdam. Kernwaarden van het CVD zijn: erin geloven, integer zijn, verbinding maken en ontwikkelingsgericht zijn.

Waar ga je werken?
Voor de opvang en begeleiding van onze cliënten heeft het CVD de beschikking over verschillende locaties in Rotterdam (Zuid, West en Noord). Door het team van Huishoudelijk Medewerkers worden deze locaties schoongehouden.

Wat zijn je werkzaamheden?
Je draagt zorg voor het schoonhouden van de sanitaire ruimtes, gangen trappenhuizen en kantoren. Je houdt de voorraad schoonmaakmaterialen en -middelen en meldt de benodigdheden aan de coördinator huishoudelijke dienst .Je hebt een signalerende functie om gebreken aan het gebouw te zien en meldt deze gebreken aan de gebouwbeheerder (volgens richtlijnen van de organisatie). De werkzaamheden worden overdag uitgevoerd. En 1 x per 14 dagen in het weekend op een andere locatie.

Wat breng jij mee?
Je hebt ervaring met werken binnen een huishoudelijk team. En je bent in staat zelfstandig de opgedragen werkzaamheden binnen de gestelde richtlijnen uit te voeren. Je draagt zorg voor veiligheid en hygiëne met betrekking tot jouw eigen werkzaamheden. Je beschikt over VMBO werk- en denkniveau en bent in het bezit van een SVS diploma (of bent bereid deze te behalen). Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je hebt affiniteit met de doelgroep van het CVD. Deze cliënten die dakloos zijn of zijn geweest, hebben vaak met meerdere problemen te maken, waaronder drugs- en/of  alcoholverslaving. Je hebt een flexibele werkhouding, bent bereid te pendelen tussen locaties en breed inzetbaar bij ziekte en of vakanties).

Beschik jij over de volgende competenties?
Initiatief, leergierig, resultaatgericht, klantgericht, samenwerken, plannen en organiseren en flexibel.

Wij bieden jou:
-Een bijbehorend salaris, inschaling schaal 1 van de CAO Sociaal Werk, maximaal € 2.262,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband, afhankelijk van ervaring, opleiding en deskundigheid, eventueel een onregelmatigheidstoeslag indien wordt gewerkt in het weekend;
-Een eindejaarsuitkering van 8,3%;
-Een goede werksfeer;
-Volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen middels trainingen die jou door het CVD worden aangeboden en je Loopbaanbudget wat je in overleg kunt besteden aan jouw individuele inzetbaarheid;
-Aandacht voor vitaliteit, o.a. door workshops en wekelijks vers fruit op het werk.

Ben jij de nieuwe collega die we zoeken?
Stuur dan vandaag nog jouw motivatiebrief en CV per mail o.v.v. 20.050 naar vacatures@cvd.nl. Reacties ontvangen wij graag vóór 15 januari 2021.

Nog vragen?
Neem dan gerust even contact op met, Rio van Santen 06-14849437. Hij kan jou alles vertellen over het team en de werkzaamheden. Of neem een kijkje op onze website www.cvd.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

OpleidingVMBO werk- en denkniveau
Aantal uren25,50 uur
LocatieDiverse locaties CVD
DienstverbandTijdelijk
Vacaturenummer20.050