Cliëntmanager Regie Indicatie Kwaliteit

(32 uur per week)

Het Centrum voor Dienstverlening (CVD) is een maatschappelijke organisatie in Rotterdam met diverse locaties voor (dag/nacht)opvang, verpleging, beschermd en begeleid wonen en zelfstandig wonen met begeleiding. Ook biedt het CVD screening, advies en ondersteuning bij acute psychosociale problemen, algemeen maatschappelijk werk in de wijkteams, schoolmaatschappelijk werk, trainingen en dagbesteding. Wij geloven er in dat elke Rotterdammer talenten heeft en dat er soms professionele ondersteuning nodig is om die talenten te kunnen benutten. Onze kracht is het bieden van die ondersteuning! Jaarlijks bereiken wij ruim 25.000 Rotterdammers vanuit onze 25 locaties verspreid over heel Rotterdam. Kernwaarden van het CVD zijn: erin geloven, integer zijn, verbinding maken en ontwikkelingsgericht zijn.

Waar ga je werken?

Op de afdeling CVD RIK werk je nauw samen met de gemeente Rotterdam om (nieuwe) cliënten toe te leiden naar maatschappelijke opvang of naar (ambulante) woonbegeleiding op basis van een WMO arrangement.

De doelgroep is (voormalig) dak en thuislozen en mensen met een eigen woning bij wie er sprake is van GGZ problematiek. Hierbij is een verdeling gemaakt tussen jongeren, gezinnen en volwassenen. Daarbij is het belangrijk dat je allround ingezet kunt worden binnen de verschillende disciplines van de afdeling, maar ook organisatie breed.

 

Hoe ziet een werkdag eruit?

Het is een afwisselende baan, waarbij een grote mate van flexibiliteit en zelfstandigheid wordt verwacht. Je moet ad hoc kunnen reageren op nieuwe situaties en opdrachten en zelfstandig vorm en inhoud kunnen geven aan je werkzaamheden. Je begint je werkweek met het doornemen van je dashboard en je agenda. Je monitort jouw caseload. Je kijkt welke acties er nodig zijn. Je ziet erop toe dat de herindicatie tijdig wordt aangevraagd, de ZRM gemaakt wordt en dat de client wordt begeleid naar passende huisvesting.

Elke dag kan er weer anders uitzien. De ene dag ben je volgepland met afspraken zoals een  vraagverhelderingsgesprek met een WMO adviseur, een herindicatiegesprek, een plaatsingsgesprek op een van onze locaties, een vergadering, of je bent aanwezig bij een gemeentelijk overleg. De andere dag heb je een kantoor dag waarbij je bureaudienst draait en de administratie bijwerkt en door andere zorgaanbieders potentiele nieuwe cliënten screent. Tussendoor komt een collega of een manager dat er een crisis is met een client op een van onze locaties en je moet handelen. Ondertussen ben je altijd op zoek naar nieuwe kansen om je netwerk verder uit te breiden, het CVD nog beter op de kaart te zetten en cliënten te werven die mogelijk door het CVD begeleid zouden kunnen worden.  Bij het uitvoeren van je werkzaamheden is het belangrijk dat je goed kunt schakelen tussen de verschillende werkzaamheden en de verschillende belangen.

Wat breng jij mee?

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding Sociaal Werk, aangevuld met een relevante post-HBO opleiding.
 • Je hebt kennis van de wet- en regelgeving Wet Maatschappelijke Ondersteuning ( WMO).
 • Je hebt kennis van GGZ( en WLZ )
 • Je hebt gevoel voor verhoudingen en belangen van diverse partners, w.o. cliënten, WMO-adviseurs, indicatiestellers, beleidmakers.
 • Je hebt kennis van de sociale kaart van Rotterdam e.o.
 • Je bent analytisch.
 • Je hebt een probleemoplossend vermogen om tijdens het begeleidingstraject de doelstellingen te realiseren.
 • Je kunt je werk goed kunnen organiseren; je hebt zicht op hulpverleningsprocessen (helikopterview) en kunt deze coördineren.
 • Je bent stressbestendig en hebt het vermogen om te kunnen gaan met de psychische belasting die de functie met zich meebrengt.
 • Je hebt kennis van diverse culturele achtergronden.
 • Je hebt een reflecterend vermogen op het eigen functioneren, de beroepshouding en de professie.
 • Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.

Beschik jij over de volgende competenties?

Initiatief; leergierig; resultaatgericht; integer; stressbestendig; flexibel en samenwerken.

 Wij bieden jou:

 • Een goed salaris: inschaling is in salarisschaal 9, maximaal € 4.252,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband, afhankelijk van ervaring, opleiding en deskundigheid.
 • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Sociaal Werk, o.a. het Individueel Keuzebudget en
  eindejaarsuitkering van 8,3%;
 • Een goede werksfeer en een enthousiast team;
 • Een uitdagende baan met toekomstperspectief waar je veel voldoening uit kan halen;
 • Diverse trainingen (o.a. agressie, BHV) die aangeboden worden door de werkgever om je functie goed uit te kunnen oefenen;
 • Volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen middels je LoopbaanBudget wat je in
  overleg kunt besteden aan jouw individuele inzetbaarheid;
 • Wekelijks vers fruit op het werk.

Ben jij de nieuwe collega die we zoeken?

Stuur dan vandaag nog jouw motivatiebrief en CV o.v.v. vacaturenummer 22.046 per email naar ! Wij ontvangen jouw reactie graag voor 14 oktober 2022.

Nog vragen?

Neem dan gerust even contact op met Marina Kanjir, Teamleider, tel. 06-24725383. Marina kan jou alles vertellen over CVD RIK. Of neem een kijkje op onze website www.cvd.nl.

Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een onderdeel van ons aannamebeleid.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

OpleidingHBO
Aantal uren32 uur
LocatieCVD Westblaak – Rotterdam Centrum
DienstverbandJaarcontract met uitzicht op vast dienstverband
Vacaturenummer22.046