Begeleider MBO+ (32 uur per week)

Het Centrum Voor Dienstverlening (CVD) is een maatschappelijke organisatie in Rotterdam met diverse locaties voor (dag/nacht)opvang, verpleging, beschermd en begeleid wonen en zelfstandig wonen met begeleiding. Ook biedt het CVD screening, advies en ondersteuning bij acute psychosociale problemen, algemeen maatschappelijk werk in de wijkteams, schoolmaatschappelijk werk, trainingen en dagbesteding. Wij geloven er in dat ieder mens talenten heeft en dat er soms professionele ondersteuning nodig is om die talenten te kunnen benutten. Onze kracht is het bieden van die ondersteuning. Jaarlijks bereiken wij ruim 5.000 mensen in Rotterdam en omgeving vanuit onze 25 locaties verspreid over heel Rotterdam. Kernwaarden van het CVD zijn: er in geloven, integer zijn, verbinding maken en ontwikkelingsgericht zijn.

Waar ga je werken?
CVD de Hille is een laagdrempelige opvangvoorziening voor Rotterdammers ouder dan 23 jaar, en bestaat uit nachtopvang, dagopvang, doorstroompension en een gebruikersruimte. De locatie is gevestigd in het stadsdeel Feijenoord waar in totaal zo’n 40 gedreven medewerkers werken. Wij zijn op zoek naar een begeleider MBO+ voor de begeleiding van cliënten met een arrangement.

Hoe ziet een werkdag eruit?
Tijdens je dienst, dit kan ook vroeg in de avond of af en toe in het weekend zijn, ben je verantwoordelijk voor de begeleiding van cliënten met een arrangement. Zij kunnen verblijven in de dagopvang, nachtopvang of wonen in het doorstroompension. Ook kan het zijn dat je bij het startmentoraat diensten draait. Deze diensten zijn gericht op het “basis op orde” bij cliënten die nieuw zijn ingestroomd bij de nachtopvang. Je draagt zorg voor de inhoudelijke begeleiding vanuit het ondersteuningsplan; deze kan gericht zijn op financiën, woonvaardigheden, psychosociale ondersteuning etc. Je werkt nauw samen met je collega’s van het arrangemententeam, het startmentoraat en de groepsbegeleiders. Je draagt ook samen met hen bij aan een positieve sfeer op de groep.
Samenwerken met externe partijen, zoals bv bewindvoering en behandelaar, hoort ook bij je werkzaamheden, en vanzelfsprekend moeten er duidelijke rapportages gemaakt worden in ons clientregistratiesysteem (Regas).

Wat breng jij mee?
Je bent in het bezit van een relevant MBO-diploma en je hebt een HBO-denkniveau, of je bent bezig met een relevante HBO-opleiding (zoals social work).
Je bent prima in staat om zelfstandig en in teamverband te werken. Om goed de doelgroep te kunnen begeleiden heb jij goede sociale vaardigheden in huis (o.a. tact, geduld, respect en daadkracht). Menselijk, professioneel en integer zijn de drijvende krachten achter jouw handelen in contact met cliënten.

Beschik jij over de volgende competenties?
Initiatief; resultaatgericht; klantgericht; integriteit; stressbestendigheid; flexibiliteit en samenwerken.

Wij bieden jou:

  • Een goed salaris: inschaling is in salarisschaal 7, maximaal € 3.494,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband, afhankelijk van ervaring, opleiding en deskundigheid;
  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Sociaal Werk, o.a. het Individueel Keuzebudget en een eindejaarsuitkering van 8,3%;
  • Een goede werksfeer en een enthousiast team;
  • Een uitdagende baan met toekomstperspectief waar je veel voldoening uit kan halen;
  • Diverse trainingen (o.a. agressie, BHV) die aangeboden worden door de werkgever om je functie goed uit te kunnen oefenen;
  • Volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen middels je LoopbaanBudget wat je in overleg kunt besteden aan jouw individuele inzetbaarheid;
  • Wekelijks vers fruit op het werk.

Ben jij de nieuwe collega die we zoeken?
Stuur dan vandaag nog, maar uiterlijk 2 november a.s., jouw motivatiebrief en CV o.v.v. vacaturenummer 20.044 per e-mail naar vacatures@cvd.nl!

Nog vragen?
Wil je meer informatie, dan kun je contact opnemen met Anita Bergenhenegouwen of Mariëlle Toet, via tel. 010 – 48 666 25. Voor meer informatie over het CVD kun je ook een kijkje nemen op onze website www.cvd.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

OpleidingMBO+
Aantal uren32 uur
LocatieCVD – De Hille, Rotterdam-Zuid
DienstverbandTijdelijk
Vacaturenummer20.044