Wethouder bezoekt straatdokter bij CVD Havenzicht

Er werd gestart met een rondleiding door het pand van CVD Havenzicht, waar de wethouder al kennis maakte met een aantal cliënten en de diverse afdelingen van CVD Havenzicht. Vervolgens zat hij bij het straatdokterspreekuur om daarna nog even mee te gaan naar de verpleegafdeling waar hij samen met de dokter een patiënt bezocht.

Dit alles gaf genoeg stof tot napraten en dat werd dan ook gedaan. Clustermanager Crisisinterventie, Nachtopvang en Intramuraal Wonen Inez Basten: ’We hebben het gehad over de hoge sterfte onder dakloze vrouwen, de plekken die beschikbaar zijn voor mensen met een verstandelijke beperking en de onverzekerde patiënten die de straatdokter vaak in zijn praktijk ziet.’ De wethouder was vol aandacht en is voornemens om op korte termijn een werkbezoek te brengen aan het CVD om verder kennis te maken met het CVD.

Inez:’ Het was een goed bezoek,  waarbij de wethouder een eerste indruk heeft gekregen van de werkzaamheden van straatdokter Marcel Slockers, maar ook van de Maatschappelijk Opvang bij het CVD. We hopen nog vaak op zo’n plezierige wijze de wethouder te kunnen ontmoeten.’

Foto: straatdokter Marcel Slockers