Vervulde wensen CVD Wensboom 2016

Wens CVD Havenzicht; Foxsports
De bewoners, cliënten en passanten van CVD Havenzicht kijken regelmatig met elkaar naar een voetbalwedstrijd. Iedereen is enthousiast.

Wens CVD de Sleephelling; bezoek Feyenoord wedstrijd
Toen de cheque werd overhandigd was het voetbal seizoen al bijna afgelopen. Nu het nieuwe seizoen weer is gestart zoeken de bewoners van CVD de Sleephelling een leuke wedstrijd uit om naar toe te gaan. Door het daverende succes van Feyenoord, zijn de kaarten voor dit jaar al uitverkocht. Het wordt een wedstrijd in het begin van 2017.

Wens CVD de Schuilplaats; een aquarium
Er kwam heel wat meer bij kijken dan de aanschaf van een aquarium en een paar vissen. Het aquarium plaats je immers niet op de grond. De klusjesman werd ingeschakeld, er werd naar de bouwmarkt gereden voor hout. Na een paar uur zagen en timmeren stond er een mooie kast voor het aquarium. Deze werd uit de doos gehaald en er op geplaatst.

Wens CVD Emmahuis; talentenjacht met barbecue
Deze wens is nog niet uitgevoerd. Degene die de wens heeft gewonnen is erg druk aan het werk. De begeleider gaat dit verder oppakken en uitwerken.

Wens CVD de Heemraad; dagje Scheveningen 
Op 20 juli bracht een groep van 8 bewoners een bezoek aan Scheveningen. Het fantastische weer zorgde voor een druk bezocht Schevenings strand. Ze zochten een plekje in de schaduw of de zon. Het zeewater zorgde voor een fijne afkoeling. ’s Avonds nuttigden ze een lekkere maaltijd bij een restaurant. De bewoners hebben genoten van deze heerlijke dag.

Wens CVD Boezemdwars; uitje voor de jonge moeders met hun kinderen speeltuin + picknick 
De aanvrager van de wens is overgeplaatst naar een andere organisatie. Haar oorspronkelijke wens was dat het geld ging naar “het vergeten Kind’. Besloten is om een deel van het bedrag te doneren aan Stichting het vergeten kind. Het andere deel is om iets leuks te doen met de moeders en kinderen.

Wens CVD de Nok; dansworkshops Salsa en HipHop
Mohammed en Renaldo stuurden beide een wens in voor een dansworkshop. De een voor Salsa de ander voor HipHop. Twee studenten van dansacademie Albeda verzorgden de workshops.
Bewoners deden enthousiast mee en probeerden om alle danspasjes te volgen.

Wens CVD Sandelingplein; barbecue in de tuin
De dag begon al vroeg met inkopen doen bij diverse lokale winkels op en rondom de Beijerlandselaan. Pension CVD de Hille stelde twee grote barbecues beschikbaar. Verder werd de tuin gezellig aangekleed. In combinatie met een heerlijke nazomer zon heerste er een gezellige sfeer. Bijna alle bewoners en begeleiders waren aanwezig. Het nagerecht bestond uit verschillende soorten ijs en werd dankbaar ontvangen met het warme weer. De dag werd afgesloten met een lekkere kop koffie gemaakt en geserveerd door de bewoners.

Wens CVD de Stelle; bowling/biljarten met de bewoners
Een van de cliënten had als wens om samen met de andere bewoners te biljarten of te bowlen. Uiteindelijk ging een groep bewoners biljarten.

Wens CVD Talingstraat; schommel in de tuin
Een van de kinderen fabriceerde regelmatig zelf een schommel, zodat ze kon schommelen. Haar moeder twijfelde geen moment toen de wensboom er stond en wenste een schommel voor in de tuin. Zo kunnen de kinderen van de Talingstraat veilig spelen in de eigen tuin.

Wens CVD het Klooster; fitness toestel
Sport en bewegen helpt om anders tegen je problemen aan te kijken. Een van de bewoners die altijd erg sportief is wil de drempel tot sporten verlagen en wenste daarom een fitnesstoestel. Hij hoopt hiermee meer bewoners in beweging te krijgen.

Wens CVD de Korenaar; dagje uit met alle kinderen van de Korenaar
De wens van de jongste inzender kwam uit. Een dagje uit met de kinderen van CVD de Korenaar. Waarheen is nog niet bekend…maar ze gaan er vast een leuke dag van maken.

Wens CVD de Hille; voor iedereen een kerstcadeau
Silvia’s wens ging in vervulling. Tijdens de kerstdagen ontvingen alle cliënten van CVD de Hille een kerstcadeau. De kerstdagen zijn de dagen van samenzijn, maar dat geldt niet voor iedereen. Soms hebben mensen niemand om zich heen en met dit gebaar wilde de inzendster iedereen een warme kerst wensen.

Wens CVD het Foyer; een oven 
De wens van Mario; een oven. Met een oven kan je gezondere maaltijden bereiden en kan het samen eten versterken, wel zo gezellig.