Uitreiking wensen CVD wensboom

Talentenjacht en barbecue
Manu, een van de jongeren van CVD Emmahuis mocht de cheque in ontvangst nemen. Zijn wens; een talentenjacht met aansluitend een barbecue. Manu heeft in het verleden al eens twee talentenjachten georganiseerd onder de naam Rhytmn&Poetry. Zelf ligt zijn passie bij rap en spoken words. Tot zijn zeventiende wist hij niet dat hij zo goed kon rappen. De ommekeer kwam toen hij mee deed aan zijn eerste talentenjacht van het Zadkine, waarbij hij als tweede eindigde.

“Een talentenjacht zorgt ervoor dat jongeren hun eigen talent kunnen ontdekken.”

Het liefst zou hij zien dat er een prijs verbonden is aan de talentenjacht, waarmee een talent gestimuleerd wordt.
Manu zou de talentenjacht het liefst organiseren in wijktheater ’t Kapelletje, gelegen naast CVD Emmahuis. Hij is van plan het heel professioneel aan te pakken. Het concept moet zo goed zijn, dat het elk jaar herhaald zou kunnen worden. Manu ging vaak zo erg op in de muziek dat hij zijn ritme kwijtraakte. Maar dankzij de begeleiding van het CVD, heeft hij dit ritme weer teruggevonden. En maakt hij volop toekomstplannen.

“Ik zou in de talentenjacht ook graag naar voren brengen wat het CVD voor mij heeft betekend.”

Later dit jaar verschijnt op intranet een terugblik op deze talentenjacht met barbecue.

 

Aquarium
Bij CVD de Schuilplaats mocht Rick de cheque in ontvangst nemen voor een aquarium.

“Als kind keek ik regelmatig mee als mijn vader met het aquarium bezig was.”

Zelf heeft hijnooit vissen gehad, maar hij vindt het wel geweldig. Het wordt een zoetwateraquarium met mooie vissen. Vissen brengen rust en hebben altijd aantrekkingskracht. Alle bewoners kunnen hier binnenkort van genieten. Rick gaat gelijk op internet zoeken wat er allemaal nodig is en wat de kosten zijn.

Deze wens past ook mooi bij de inrichting van CVD de Schuilplaats. Bij binnenkomst loop je recht tegen een glazenwand aan waar mooi gekleurde vissen in helblauw water op staan afgebeeld. Zodra het aquarium er staat stuurt Rick nog een foto.