Voedselbank
Soms zit het mee, soms zit het tegen. Hoe betaal je deze week je boodschappen? Het geeft spanning en andere problemen. Een voedselpakket van de voedselbank geeft rust. Je hoeft even niet te rekenen om boodschappen te doen. Let op! Je kunt zelf geen voedselpakket aanvragen. Vraag meer informatie aan je begeleider. https://voedselbankennederland.nl/

Isaak en de Schittering
Voedselcentrum Isaak en de Schittering is er speciaal voor mensen die in armoede leven of tegen voedselverspilling zijn. Het verschil met de voedselbank is dat je hier zelf je producten uitzoekt. Deze zijn laag geprijsd. Vaak krijg je ook nog gratis een brood mee. Er zijn drie locaties in Rotterdam verdeel over Noord en Zuid.
https://stichtingisaakendeschittering.nl/

Viktor Vitamientje
1 op de 5 kinderen in Rotterdam groeit op in armoede en krijgt in veel gevallen onvoldoende vitamines binnen. Daarom helpt Viktor Vitamientje Rotterdamse ouders in geldnood door hen wekelijks te voorzien van groente en fruit. Want  ieder kind moet de kans krijgen om fysiek en mentaal gezond op te groeien. Aanmelden kan via de site https://viktorvitamientje.nl/ (in verband met drukte is er wel een wachtlijst)

Apps/websites, met gratis of voordelige producten:
1. Toogoodtogo, tegen voedselverspilling.
2. Tikkie, In deze app vind je onder deals diverse gratis of voordelige producten
3. Scoupy
4. Gratis.nl
5. Kassabonkorting.nl