Beide trainingen bestaan uit wekelijkse groepsbijeenkomsten van twee dagdelen, met een duur van twaalf weken. Ook individuele coaching maakt deel uit van de programma’s.
 

De trainingen vinden plaats op drie locaties:

·         Buurtcentrum Schiemond, Dempostraat 143 in Rotterdam Delfshaven (maandag en dinsdag),
·         Het Centrum Voor Dienstverlening, Glashaven 42 in Rotterdam Centrum (maandag en dinsdag),
·         Pit010, Plein 1953 in Rotterdam Zuid (woensdag en donderdag).

De trainingen zijn bedoeld voor enthousiaste vrouwen die in Rotterdam wonen. Deelname is gratis.

Talentrijk
Talentrijk is een training voor vrouwen die graag actiever in de maatschappij willen staan. De deelneemsters gaan aan het werk met het samenstellen van een portfolio, een persoonlijk ontwikkelplan, sollicitaties en het ontwikkelen van kwaliteiten. Om je drijfveren te ontdekken staan de vragen: ‘Wie ben ik?, Wat wil ik? en Wat kan ik?’ centraal in deze training. Vervolgens wordt er begeleiding gegeven  naar (vrijwilligers)werk, stage, cursus of een leerwerktraject.

Talentrijk Plus
Talentrijk Plus is voor vrouwen die al vrijwilligerswerk verrichten en daarbij ondersteuning willen. Deze training behandelt thema’s zoals: samenwerken met collega’s, omgaan met kritiek, inzicht in persoonlijk functioneren, presenteren en netwerken. 

Heeft u interesse om mee te doen? Neem dan contact op met Rachida Taheri ( , Rabia Bouchtaoui () of Sandra van der Sluis (), Telefoonnummer 010-2438100.