NLdoet010 in beeld!

Fotoactie NLdoet010    

Duizenden vrijwilligers gaan vrijdag 10 en zaterdag 11 maart in Rotterdam aan de slag om veel en goed werk te verzetten. Vrijwilligerswerk Rotterdam juicht dit toe en brengt ook deze editie in beeld met onze fotoactie #NLdoet010.

Vrijwilligerswerk in beeld!
Om alle Rotterdamse klussen, werkzaamheden en resultaten goed in beeld te brengen, vraagt Vrijwilligerswerk Rotterdam alle deelnemende organisaties hun beste NLdoetfoto’s aan ons te e-mailen. Hiermee creëren we een mooi Rotterdams overzicht op onze openbare Facebookpagina.

Insturen
Stuur uw foto’s in tijdens de NLdoet-dagen (voorzien van de organisatienaam, plaats(gebied)en een kort onderschrift). Insturen kan aan: mvannaamen@cvdvrijwilligerswerkenmantelzorg.nl. Te druk met klussen op de dag zelf? Dan kan later insturen natuurlijk ook. Dit kan tot en met 19 maart 2017. Door uw foto’s aan ons te mailen, gaat u akkoord met het hergebruik van het aangeleverde materiaal door Vrijwilligerswerk Rotterdam. Let op: wij stellen uw foto’s niet ter beschikking aan derden. Houd tijdens het fotograferen rekening met de privacy van mensen.
Wanneer u in het kader van NLdoet 2017 berichten plaatst op social media (Facebook, Twitter, etc.), gebruik dan de hashtag #NLdoet010. Hierdoor is uw post snel terug te vinden en wordt de Rotterdamse uitvoering van NLdoet misschien wel trending!

Winnende foto
De organisatie waar de meest sprekende foto is gemaakt, wordt beloond met een print op plexiglas. Om een idee te geven, hier staat de fotoselectie van vorig jaar.

We hopen op twee stralende dagen en zien uw inzendingen graag tegemoet!