NLdoet-campagne van start! Meld uw klus aan voor 31 januari

Het is weer mogelijk! Uw NLdoet klus aanmelden, om die op 9 en 10 maart 2018 samen met vrijwilligers te klaren. En als u uw klus vóór 31 januari 2018 aanmeld via www.nldoet.nl maakt u kans op een financiële bijdrage van maximaal 400,- euro (op=op).
Vrijwilligers zijn het kloppend hart van veel sociale initiatieven. Met de landelijke vrijwilligersactie NLdoet laat Het Oranje Fonds zien hoe belangrijk actieve burgers zijn voor de samenleving. Daarnaast draagt NLdoet bij aan het goede imago van het vrijwilligerswerk en laat het de diversiteit ervan zien.

Klus aanmelden
Heeft u al een leuke doe-klus in Rotterdam? Kunnen uw speeltoestellen een likje verf gebruiken, hebben de konijnen van uw kinderboerderij een nieuw ren nodig of wilt u mensen van een verzorgingstehuis verwennen? Meld uw NLdoet klus dan snel aan! Aanmelden kan tot vlak voor het evenement maar, zoals gezegd, tot 31 januari 2018 is het mogelijk daarvoor een financiële bijdrage aan te vragen. Vindt u het lastig een klus te bedenken? Doe hier leuke ideeën op. Hoe eerder uw aanvraag binnen is, hoe beter.

Workshops

Voor organisaties die mee (willen) doen met NLdoet op 9 en 10 maart 2018 en die zich daar goed op willen voorbereiden organiseren we op dinsdag 12 december de workshop ‘Geld aan vragen voor uw NLdoet klus 2018’ en op 17 januari 2018 de workshop Voorbereiding klussen NLdoet  .

Vragen over NLdoet? Neem contact op met CVD Vrijwilligerswerk en Mantelzorg. Wij helpen u graag op weg.