NLdoet 2017, ook het CVD deed mee!

Zo werd de achtertuin van CVD de Schuilplaats opgeknapt en opgehoogd. Bewoners kunnen weer genieten van de tuin. Bij CVD de Nok is een start gemaakt met de aanleg van een moestuin. Bewoners kunnen zo samen met de kok deze moestuin gaan onderhouden en zelf eten uit eigen tuin. Koks van AirDnD (een groep zeer enthousiaste hobbychefs) verwenden de bewoners met  een uitgebreide high tea bij de woonlocaties CVD Talingstraat en CVD de Korenaar en met een diner bij CVD de Hille. De huiskamer van CVD de Heemraad kreeg niet zomaar een nieuw verfje, maar werd ook voorzien van een mooie muurschildering. 
Ook medewerkers en cliënten van het CVD waren actief tijdens NLdoet. Medewerkers en cliënten van CVD de Hille hielpen bij een noodopvang van Stichting Humanitas met een frisse lenteschoonmaak en medewerkers en cliënten van CVD de Stelle gingen samen aan het werk bij de plaatselijke volkstuinvereniging ‘Ons belang’. 

Bekijk de compilatie van alle klussen. 
 

Vrijwilligerswerk Rotterdam heeft ook een foto actie uitgeschreven. De mooiste foto die gemaakt is tijdens de NLdoet klus wordt uitvergroot op plexiglas en overhandigd aan de organisatie waar de klus plaatsvond. Foto’s kunnen tot maandag 20 maart worden gemaild naar mvannaamen@cvd.nl waarna ze op de Facebook pagina van Vrijwilligerswerk Rotterdam worden geplaatst.