Nieuwjaarsreceptie bij Vrijwilligerswerk Rotterdam geslaagd!

De receptie vond plaats bij de Servicebalie van Vrijwilligerswerk Rotterdam en met circa honderd genodigden werd het een geslaagde receptie. Bij binnenkomst stond er voor iedereen een welkomstdrankje klaar. Carla den Brinker van Gilde Rotterdam heette iedereen van harte welkom en bedankte alle vrijwilligers voor hun inzet van het afgelopen jaar en ze hoopt ook in 2014 weer op iedereen te kunnen rekenen.

Nationale Vrijwilligersdag
Er werd nog even stil gestaan bij de Nationale Vrijwilligersdag van 7 december 2013. Op die dag organiseerde Vrijwilligerswerk Rotterdam een activiteit waarbij vrijwilligers op de foto konden met een unieke achtergrond. Deze foto kon gedeeld worden op facebook, de vrijwilliger met de meeste likes op zijn of haar foto werd beloond met een entertainmentcard. Deze vrijwilliger was Kees van der Vlies van het project Vrijwillige ThuisAdministratie. Aan Carla den Brinker de eer om de kaart te overhandigen.

  • Er werd nog even stil gestaan bij de Nationale Vrijwilligersdag van 7 december 2013. Op die dag organiseerde Vrijwilligerswerk Rotterdam een activiteit waarbij vrijwilligers op de foto konden met een unieke achtergrond.

Voor de vrijwilligers die naast hun eigen vrijwilligerswerk eens iets anders willen doen werden geattendeerd om eens deel te nemen aan NLdoet op vrijdag 21 en zaterdag 22 maart.

Roel Pot
Na de toespraak werd de microfoon overgedragen aan Roel Pot (bekend van de NS reclame). Hij haalde verschillende vrijwilligers naar voren om hun ervaring met de andere vrijwilligers te delen. Zo kwamen er verschillende vrijwilligersactiviteiten voorbij; taalvrijwilliger, wasbaas bij een opvanglocatie voor dak- en thuislozen, klusjesman, baliemedewerkerster, een vrijwilliger die houten scheepsborden maakt op de ouderwetse manier en zo zijn er nog een tal van andere vormen waarop mensen zich vrijwillig inzetten.

Met een geweldige opkomst en de hapjes en drankjes verzorgt door DicT, kijken de organisatoren terug op een geslaagde nieuwjaarsreceptie.

Bekijk hier de foto’s die zijn gemaakt.