Het CVD is gestart met Jouw Omgeving; een online programma voor jou als cliënt!

Wat kun je doen in ‘Jouw Omgeving’?

  • Veilig mailen en chatten met je begeleider.
  • Werken aan de doelen die voor jouw traject bij het CVD belangrijk zijn: samen met je begeleider maak je doelen. In ‘Jouw Omgeving’ kun je opdrachten doen, filmpjes of documenten uit de digitale bibliotheek bekijken die bij een doel passen.
  • Als je wilt kun je via ‘Jouw Omgeving’ met anderen samenwerken, zoals een goede vriend, een ouder of een buur. Is “samenwerken” het juiste woord? Of is het: met anderen samen, werken aan je doelen?
  • Via de app ‘Jouw Omgeving’ ben je snel op de hoogte als je begeleider een berichtje stuurt.
  • Ook nadat je begeleiding bij het CVD is afgerond, blijft jouw account actief! Je kunt je doelen blijven inzien en gebruik blijven maken van de hulpmiddelen-bibliotheek. Je begeleider kan dan niet meer bij jouw gegevens. Wanneer je begeleiding is afgerond, kun je dus geen contact meer opnemen met je begeleider via ‘Jouw Omgeving’.

Een aantal teams van het CVD werkt al met Jouw Omgeving en er is veel enthousiasme bij zowel de cliënten als de begeleiders. Heb je een mailadres en ben je geïnteresseerd in Jouw Omgeving? Neem dan contact op met je begeleider. Hij kan zorgen dat er een account voor je wordt aangemaakt in Jouw Omgeving. De app is te downloaden via https://www.jouwomgeving.nl/apps/ 

Bekijk de folder