Inez Basten-Poppe gestart als nieuwe directeur-bestuurder

Vandaag is Inez Basten-Poppe gestart als directeur-bestuurder van het Centrum Voor Dienstverlening. Vorige week nam zij ‘het stokje’ symbolisch over van Yvonne Frank.

Inez is geen onbekende binnen het CVD. De afgelopen 14 jaar bekleedde zij binnen de organisatie verschillende functies als manager en later clustermanager. De laatste tijd was ze verantwoordelijk voor het cluster Maatschappelijke Opvang waar zowel crisisinterventie, dag- en nachtopvang, intramurale voorzieningen en extramurale gebiedsteams onder vallen.

Inez begint vol enthousiasme in haar nieuwe functie: “Er staat een mooie organisatie, het fundament staat! Daar mogen we trots op zijn. Op het fundament van het CVD gaan we verder bouwen. We nemen de tijd om het goede te doen. De dialoog met de organisatie wordt gestart. Waar staan we en waar willen we naar toe?

De komende maanden zullen in het teken staan van plannen maken voor 2020. Ik ben van plan de organisatieonderdelen en het externe netwerk met enige regelmaat op te zoeken en het CVD – samen met de medewerkers – verder op de kaart te zetten. Ik heb er zin in!”