Rick de Groot is lange tijd cliënt geweest bij het CVD. Hij is binnengekomen bij CVD de Hille en van daaruit doorgestroomd naar een zelfstandige woning waar hij tot 2021 begeleiding kreeg.

Ook zette hij zich al jaren in als vrijwilliger bij het CVD. Zo hielp hij vaak mee met verhuisklussen. Die vond hij altijd erg leuk om te doen.
Rick is van vroeger uit al ondernemend bezig. Zo is hij eigenaar geweest van twee cafés. Toen hij met behulp van het CVD zijn zaken steeds meer op orde kreeg, kwam de ondernemingsdrift weer bij hem naar boven. Hij wilde graag weer iets voor zichzelf beginnen. Zijn nieuwe doel werd: een verhuisservice en pakkettendienst opzetten; van Embden Logistiek

Anderhalf jaar geleden zetten hij samen met zijn begeleidster Astrid van den Berg dit doel in gang. En met succes…vorig jaar april ontving hij vol trots de sleutel van zijn bus!

Rick is altijd goed geholpen door het CVD en wil zich in de toekomst graag voor het CVD inzetten. Inmiddels heeft hij al verschillende verhuis- en transportklussen voor ons gedaan.

Heb je zelf een verhuis- of transportklus? Twijfel niet en vraag Rick, hij rekent een schappelijk tarief.

Meer informatie? Bel Rick! 0618955115
Van Embden Logistiek verhuist alles; groot en klein!