Het CVD winnaar AFAS Awards 2016

Vanaf 15.00 uur ontving AFAS alle genomineerden in hun kantoorpand te Leusden. Iedereen had erg zijn best gedaan om zich te houden aan de dresscode (gala of cocktail voor de dames, smoking voor de heren) dat maakte het extra feestelijk.

Om 16.00 uur riep huisbutler Alphons iedereen op om zich naar het theater te verplaatsen voor de uitreiking van de Awards. Het programma begon, waar het meestal mee eindigt: met bloemen! Maar dan Karin Bloemen. Na een geweldige improvisatie werd het woord overgedragen aan de CEO van AFAS, Bas van der Veldt. In zijn presentatie toonde hij verschillende cijfers van de genomineerden:
de langste klant, de omzet bij AFAS, hoeveel medewerkers en hoe vaak wordt een beroep gedaan op de supportafdeling. Allemaal interessante informatie, maar waar het echt om ging was stemmen winnen. Hij zoomde in op wat de genomineerden daaraan hadden gedaan. In de eerste drie voorbeelden werd er niets genoemd op de websites over de Awards. Maar toen kwam de website van het CVD en Bas zei: “Kijk dat willen we zien, een banner met: ‘Wij zijn genomineerd voor de AFAS Awards’ met een link naar een speciale pagina met een verhaaltje, de film en links om te delen” en zo waren er nog wel een paar goede voorbeelden.

Bas van der Veldt droeg het woord over aan Bas Westerweel voor de officiële uitreiking. De eerste categorie was Zorg&Welzijn. De spanning nam gelijk toe. Op een groot scherm verschenen de namen van de genomineerden. Drie gouden staven stegen en toonden het aantal stemmen. De staven van de Obesitas Kliniek en Omring waren al gestopt, terwijl de staaf van het CVD nog doorliep. Luid gejuich! We hebben gewonnen! Maurits Uipkes, teamleider P&O, nam de trofee in ontvangst en nam plaats op de bank. Bas en Maurits spraken met elkaar wat de software van AFAS heeft gebracht. Maurits vertelde dat het CVD bij technische processen zich altijd de vraag stelt kan dit in AFAS? Zo lukt het steeds weer om meer dan standaard gebruik te maken van de software.
Na Zorg&Welzijn volgden nog de categorieën ERP, Onderwijs, HRM/Payroll, Accountancy en Partners&Experts. Karin Bloemen sloot het programma ook weer af en gaf aan dat alles draait om innovatie. Daarom bedacht zij een sprookje in het dyslectisch Roodkapje en de boze wolf werd Kaproodje en de Woze Bolf. Geweldig!

De uitreiking werd afgesloten met een heerlijk galadiner. Bij vertrek kregen de genomineerden een mooie bos bloemen en een ingelijste groepsfoto.

Wij danken u hartelijk voor het stemmen! Zonder uw hulp was dit niet mogelijk geweest.