Het Centrum Voor Dienstverlening (CVD)

De cliënt
Het CVD onderscheidt zich door zijn laagdrempeligheid. Alle cliënten worden gezien en gehoord. De talenten van de cliënt en zijn volwaardige deelname aan de samenleving zijn ons uitgangspunt. We leveren individueel maatwerk, waarbij de verbetering van het perspectief en de eigen regie van de cliënt essentieel zijn. Het CVD weet de eigen kracht van Rotterdammers aan te spreken.
 
De dienstverlening
Het CVD is door de gemeente Rotterdam gecontracteerd voor het realiseren van integrale arrangementen met cliënten uit de doelgroep GGZ. Het kan daarbij gaan om dak- en thuisloze jongeren vanaf 18 jaar (zowel alleenstaand als moeders met kinderen), dak- en thuisloze volwassenen (zowel alleenstaand als gezinnen) en vrouwenopvang.
Het CVD levert intramurale ondersteuning in geheel Rotterdam en extramurale ondersteuning in 12 gebieden. Het CVD is preferente aanbieder in de gebieden Hoogvliet, Charlois, Feijenoord, Overschie, Schiebroek-Hillegersberg, Centrum, Kralingen-Crooswijk, Noord en Delfshaven. In de gebieden Hoek van Holland en Rozenburg levert het CVD geen extramurale ondersteuning.       
 
Contact?
Heeft u een vraag aan het CVD? Bel (010) 2438100  of mail naar info@cvd.nl.