Gratis contactsite voor cliënten

Vanaf 1 april is het voor CVD cliënten mogelijk om gebruik te maken van de gratis contactsite Durf jij met mij. De site is bedoeld voor cliënten die hun sociale wereld willen vergroten, maar voor wie het vaak lastig is om te bedenken hoe ze dit kunnen doen. Inmiddels zijn maar liefst meer dan 6000 leden actief op de site!

Durf jij met mij is voor vriendschap, een ontmoeting, dating of een relatie en een initiatief van Parnassia Groep. Verschillende organisaties hebben zich al aangesloten en nu ook het CVD. Cliënten kunnen hier in contact komen met andere mensen die ook (tijdelijk) ondersteuning krijgen. Iedereen die op de site zit, is ingeschreven bij een organisatie. Er zitten zowel mannen als vrouwen op, die in heel Nederland wonen.

Cliënten kunnen elkaar berichtjes sturen, in de chatbox privé met iemand praten of juist in een groep met meerdere mensen. Maar gewoon rondkijken kan ook, er hoeft niet meteen iets gedaan te worden. En alleen als er is ingelogd, zijn de profielen van de leden zichtbaar en bereikbaar voor andere leden. Dit zorgt voor een veilige omgeving.

Aanmelden
Inschrijven gaat via Durfjijmetmij.nl, de cliënt heeft hiervoor een eigen e-mailadres nodig. Ook moet hij of zij minimaal 18 jaar en in begeleiding van het CVD zijn. Na het inschrijven wordt er gecheckt of de cliënt daadwerkelijk bij het CVD is ingeschreven. Klopt dit? Dan ontvangt de cliënt per e-mail een bevestiging en kan hij inloggen op de website.

Bekijk hier ook de flyer.