Geslaagde CVD Sportdag

Yvonne Frank heette iedereen van harte welkom. Vervolgens opende Aad van Nes, voorzitter van de Raad van Toezicht, de middag door een basketbal in het net te gooien. Nadat ook de voorzitter van de Cliëntenraad Derrick Koulen alle deelnemers veel plezier en succes had gewenst, was het tijd voor de gezamenlijke warming-up.

Vervolgens gingen de deelnemers van start. Ze maakten kennis met  o.a. Zumba, croquet, yoga, atletiek, voetbal en een basketbal clinic. Ook aan de kinderen was gedacht, zij konden worden geschminkt of zich uitleven op o.a. het springkussen.

Het weer werkte goed mee en de cliënten waren enthousiast: “Ik vind het echt onwijs leuk! Bij de Bootcamp kregen we ontzettend veel goede tips en trucs.” Vooral de Zumba lessen en het voetballen bleken gewilde onderdelen. Thema van de middag was Fairplay. De deelnemers die op de meest positieve manier een bijdrage leverden tijdens het sporten werd in het zonnetje gezet met een prijs.

De middag had een feestelijk tintje omdat het CVD dit jaar haar 45-ste verjaardag viert. Alle deelnemers kregen een medaille en een goodiebag. De dag werd afgesloten met een barbecue.