Geslaagde Burendag locatie de Hille!

Afgelopen zaterdag 22 september 2018 was het Burendag. CVD locatie De Hille deed hier aan mee en organiseerde een open dag waarop alle geïnteresseerden een kijkje konden komen nemen.

Evelien van der Spek, begeleider op de Hille, deed verslag: “Door middel van flyers, social media en posters is er zoveel mogelijk reclame voor gemaakt. Hoe tof is het immers om een kijkje te kunnen nemen in een dag- en nachtopvang voor dak- en thuislozen. Het gebouw is ook nog eens een oud klooster. Een bijzondere doelgroep én locatie dus!”

De bijzondere doelgroep en locatie trok publiek: ondanks de regenachtige dag zijn buurtbewoners, familie en vrienden een kijkje komen nemen.

Evelien: “Voor de deur werd iedereen verwelkomd met ballonnen, een rode loper en een ijskraam. Binnen werden er rondleidingen gegeven, plus waren er broodjes shoarma en saté. In de tuin stond een gezellige partytent waar je een verse potato twister kon halen en in het Pension kon men cupcakes versieren. Bij vertrek werd er nog een goodiebag overhandigd. Alle gasten waren erg geïnteresseerd en hebben leuke stukjes in het gastenboek geschreven.

Wij kijken terug op een geslaagde dag, tot volgend jaar!”