Enthousiasme voor Rotterdampas

Hiermee wil Vrijwilligerswerk Rotterdam vrijwilligers extra in het zonnetje zetten en hen waarderen voor hun geweldige inzet.

Op dit verzoek is enthousiast gereageerd. Diverse organisaties hebben een vrijwilliger aangedragen. De contactpersonen van deze organisaties kunnen vanaf vandaag t/m zondag 13 april de cadeaubon voor de Rotterdampas afhalen bij de Servicebalie van Vrijwilligerswerk Rotterdam. Deze cadeaubon dienen ze te overhandigen aan de vrijwilliger die zij hebben aangemeld, waarna de vrijwilliger de Rotterdampas kan aanvragen of ophalen.

Vrijwilligerswerk Rotterdam bedankt alle organisaties die een vrijwilliger hebben aangemeld en wensen de vrijwilligers veel plezier met de Rotterdampas!
De Rotterdampas biedt diverse uiteenlopende kortingen, van een bezoek aan de Euromast en de Spido tot samen pret maken in Plaswijckpark, Attractiepark Duinrell en pak een dagje Diergaarde Blijdorp. Gratis films bekijken en de mooiste Rotterdamse Musea bezoeken. En zo zijn er nog veel meer leuke kortingen. Voor elk wat wils.