Eerste twee wensen van CVD wensboom bekend

Feyenoord
Nico, bewoner van de CVD Sleephelling, is geboren en getogen op Zuid. Toen de CVD wensboom werd geplaatst, hoefde hij niet lang na te denken over zijn wens; met de bewoners een wedstrijd van Feyenoord bezoeken. Vroeger bezocht hij veel wedstrijden met zijn seizoenkaart. Een wedstrijd bijwonen is leuk maar kost vaak ook erg veel geld. Sinds 2006 is hij nog een keer geweest met actie van het AD. Nu zijn wens gewonnen heeft kijkt hij ernaar uit om met de medebewoners plaats te nemen in de Kuip. Heel veel plezier, en we horen graag hoe het is geweest!

Fox Sports
Bij CVD Havenzicht wenste Freek een abonnement voor Fox Sports, om met alle bewoners, passanten en buurtbewoners voetbalwedstrijden te kijken, vooral met de EK en WK. Helaas was Freek er zelf niet, omdat hij inmiddels is doorgestroomd, maar een van de andere passanten nam de cheque hartelijk in ontvangst. Alle aanwezigen waren erg blij met deze wens. Veel kijk plezier!

Beide wensen sloten aan bij het thema sport en bewegen. Naar sport kijken is leuk, maar zelf actief bezig zijn ook en dat is ook nog eens goed voor je lijf en geest.
Deze maand staan de wensbomen op CVD de Schuilplaats en CVD Emmahuis.